Yardım Redmi Note 9 genel yardım lazım

Halil71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Xiaomi Note 9
Konular
1
Dostlar bu telefona yeni sahip oldum ve formda da yeniyim. Android sürümü 11. MIUI Sürümü:12.0.1.0. Global. Bu cihaza 12.5.1 sürümünü nasıl yükleyebilirim. TWP den veya Fastboot dan? Cihazın kilidi açık. Fakat TWP yüklü değil, sanırım bu sürümü sadece TWP den yükleyebiliyoruz. Ama nasıl? Yardımcı olabilecek var mı?

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130

Halil71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Xiaomi Note 9
Konular
1
Bu konuda daha önce yorumlara baktım ama sorun yaşayıp telefonu açamayanlar olmuş, cesaret edemedim.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Bu konuda daha önce yorumlara baktım ama sorun yaşayıp telefonu açamayanlar olmuş, cesaret edemedim.
Bende cesaret edememiştim rom vs yüklemeye 2 gün önce hem Poco x3 hemde redmi not 9s hindistan romu yükledim sorunsuz biraz cesaretli olmak lazım ve yapılacak adımlara dikkat edilirse sorun olmaz inşallah

Halil71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Xiaomi Note 9
Konular
1
Bu konuda daha önce yorumlara baktım ama sorun yaşayıp telefonu aamayanlar olmuş, cesaret edemedim.
Bende cesaret edememiştim rom vs yüklemeye 2 gün önce hem Poco x3 hemde redmi not 9s hindistan romu yükledim sorunsuz biraz cesaretli olmak lazım ve yapılacak adımlara dikkat edilirse sorun olmaz inşallah
İmei gitme olayı nedir dostum? Bazıları demiş ki TWP den format atarsan gitmez ama hardreset atarsan gider demişler. Malum güncelledikten sonra eski dosyalardan kurtulmak adına format istiyorum ama imei atılmış bir telefon bu.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Bu konuda daha önce yorumlara baktım ama sorun yaşayıp telefonu aamayanlar olmuş, cesaret edemedim.

İmei gitme olayı nedir dostum? Bazıları demiş ki TWP den format atarsan gitmez ama hardreset atarsan gider demişler. Malum güncelledikten sonra eski dosyalardan kurtulmak adına format istiyorum ama imei atılmış bir telefon bu.
Bendeki 2 cihazda IMEI atılmış romdan sonra hard reset attım IMEI vs gitmedi ve gitmeyecek :) sendede gitmez sanırım birçok telefonda gitmiyor

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
MTK işlemcili cihazlara twrp kurmayın risklidir. Cihazı sıfırlamak istiyorsanız en garanti yöntem mi flash yada cmd'den bootloader kilidini kapatmadan rom kurmaktır. Güncelleme gelirse otomatik alır zaten..

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
MTK işlemcili cihazlara twrp kurmayın risklidir. Cihazı sıfırlamak istiyorsanız en garanti yöntem mi flash yada cmd'den bootloader kilidini kapatmadan rom kurmaktır. Güncelleme gelirse otomatik alır zaten..
Not 8 pro alicaktim elimde mi a3 var satıp sanırım almicam MTK islemcisinden dolayı :)

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Bendeki 2 cihazda IMEI atılmış romdan sonra hard reset attım IMEI vs gitmedi ve gitmeyecek :) sendede gitmez sanırım birçok telefonda gitmiyor
Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım. Cihazdan cihaza değiştiği gibi, imei işleminin yöntemine göre de değişkenlik gösteren durumdur. başka note 9 da gitmemesi bunda da gitmeyeceği anlamına gelmez..

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım. Cihazdan cihaza değiştiği gibi, imei işleminin yöntemine göre de değişkenlik gösteren durumdur. başka note 9 da gitmemesi bunda da gitmeyeceği anlamına gelmez..
Bende emin olmadığım için gitmez sanırım dedim :)

Üst Alt