Yardım Redmi Note 9 Durumu

kaanpasa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note
Meslek
Özel Sektör
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.7.0Global Kararlı
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar Herkeze Merhabalar Bir kaç gün önce redmi note 9 4 128 global aldım sim1Çalışıyor (hücresel yok) sim2 çalışıyor(hücresel var)
aldığım kişi imei numarası kaşe imza attı 2 yıl garantili dedi belgede elimde sonrasında model yükseltedebilirsin dedi şu anlık bir sıkıntım yok şükür ancak imei düşmesi veya kopyalanmasından endişe ediyorum bilgili arkadaşların en kısa sürede dönüşünü rica ederim

BTK SORGULAMASI OLUMLU YURTİÇİ İTHALAT KAYITLI
Kullanım Hususunda Hiçbir Sorunum Yok Bütün Uygulamaları Kullanabiliyorum Bir Tek Netflix Yükleyemiyorum

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Tüm açık sözlülüğüm ve Konudaki gereksiz hassasiyetinde tetiklemesiyle gerekli cevabı yazdım :)

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Açıkçası adam yurt dışı cihazı IMEI atıp yurt içi kayıtlı diye satmış sanırım çünkü yurt içi cihazlarda çift sim de de ayrı ayri kayıt yapılır
IMEI 1 ve IMEI 2 ye bakın biri 86 ile başlayıp diğeri 35 ile başlıyor ise büyük ihtimal IMEI atılmış cihaz IMEI sorguladığınizda ithalat yoluyla kayıt edilmiş IMEI yazmasının sebebi de o imeinin başka bir telefondan ithalat yoluyla kayıt edilmiş olması

M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kaanpasa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note
Meslek
Özel Sektör
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkçası adam yurt dışı cihazı IMEI atıp yurt içi kayıtlı diye satmış sanırım çünkü yurt içi cihazlarda çift sim de de ayrı ayri kayıt yapılır
IMEI 1 ve IMEI 2 ye bakın biri 86 ile başlayıp diğeri 35 ile başlıyor ise büyük ihtimal IMEI atılmış cihaz IMEI sorguladığınizda ithalat yoluyla kayıt edilmiş IMEI yazmasının sebebi de o imeinin başka bir telefondan ithalat yoluyla kayıt edilmiş olması

M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sadece sim2 görüntülüyorum sim1 görüntülemiyorum takıyorum çalışıyor birtek hücresel gelmiyor güncelleme yapmayın sistem güncellemesi yapmayın kendi yapıcak dediler

Oyla:
Üst Alt