Çözüldü Redmi Note 9 "dm-verify corruption" hatasında sıkıştı kaldı.

MetinCakir1017

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metin
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI V13.0.1.0.SJOMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 9 (merlinx)
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, elimde bir Redmi Note 9 cihazı var. Cihaza IMEI işlemi yapıldı. Bugün custom rom yükleyeyim derken elimdekini de bozdum, stock rom yüklemeyi çalışınca "NV Data is corrupted" hatası aldım. Ben de internette bir türlü modem dosyası bulamadığım için ArrowOS kurayım belki düzelir dedim. Öncesinde TWRP ile "MIUI V13.0.1.0.SJOMIXM" sürümlü .zip uzantılı firmware dosyasını yükledim fakat cihazı restartladıktan sonra "dm-verify corruption" hatasında sıkıştı kaldı. Ne kadar çok güç tuşuna basarsam basayım cihaz kilitleniyor sonra yeniden başlıyor ve en son kendini kapatıyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Resmen yanlışlar serisi. Öncelikle genel bilgi olarak belki düzelir dedim şeklinde varsayım ve tahminlerle emin olmadığınız işlemleri cihazınıza uygulamayın. Telefonları para vererek aldığınızı unutmayın. MTK işlemcili cihazlara twrp kurmak gibi fantezilerden mümkün olduğunca uzak durmak gerekiyor.

ÇÖZÜM ÖNERİSİ:
  1. bilgisayara miui 12 son sürüm ve miui 13 son sürüm global fastboot romları indirin. ve masaüstüne 2 romu zipten çıkarın.
  2. miui 13 romun içinde images klasöründeki md1img.img dosyasını silin. miui 12nin içindeki md1img dosyasını miui 13 rom images klasörüne atın.
  3. miui 13 romu c sürücüsüne atıp mi flash ya da adb yöntemi ile cihaza kurun.
  4. imei işleminde hata yoksa cihaz dmverty hatası ile açılmaya çalışacaktır. bu aşamada cihazı fastboot moda alıp şu komutu girin fastboot oem cdms
  5. eğer işlem başarılı olursa cihaz sorunsuz açılması gerekir.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

MetinCakir1017

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metin
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihaza yüklemek için hiçbir şekilde fastboota alamıyorum. "dm-verify" kısmını bir türlü geçemiyorum.

Oyla:

MetinCakir1017

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metin
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resmen yanlışlar serisi. Öncelikle genel bilgi olarak belki düzelir dedim şeklinde varsayım ve tahminlerle emin olmadığınız işlemleri cihazınıza uygulamayın. Telefonları para vererek aldığınızı unutmayın. MTK işlemcili cihazlara twrp kurmak gibi fantezilerden mümkün olduğunca uzak durmak gerekiyor.

ÇÖZÜM ÖNERİSİ:
  1. bilgisayara miui 12 son sürüm ve miui 13 son sürüm global fastboot romları indirin. ve masaüstüne 2 romu zipten çıkarın.
  2. miui 13 romun içinde images klasöründeki md1img.img dosyasını silin. miui 12nin içindeki md1img dosyasını miui 13 rom images klasörüne atın.
  3. miui 13 romu c sürücüsüne atıp mi flash ya da adb yöntemi ile cihaza kurun.
  4. imei işleminde hata yoksa cihaz dmverty hatası ile açılmaya çalışacaktır. bu aşamada cihazı fastboot moda alıp şu komutu girin fastboot oem cdms
  5. eğer işlem başarılı olursa cihaz sorunsuz açılması gerekir.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hocam maalesef ne denersen deneyeyim bir türlü fastboot ekranına giremiyorum. BROM moda alıyorum cihazı bilgisayara bağlıyorum fakat kendi kendine BROM moddan çıkıyor bootloopa düşüyor bilgisayara bağlıyken. Şuan benim yapabileceğim herhangi bir durum var mı kurtarmak için yoksa illa donanımsal bir müdahale mi gerekiyor?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam maalesef ne denersen deneyeyim bir türlü fastboot ekranına giremiyorum. BROM moda alıyorum cihazı bilgisayara bağlıyorum fakat kendi kendine BROM moddan çıkıyor bootloopa düşüyor bilgisayara bağlıyken. Şuan benim yapabileceğim herhangi bir durum var mı kurtarmak için yoksa illa donanımsal bir müdahale mi gerekiyor?
hayır forumda yetkili hesabı atlama unbrick rehberleri var onları deneyin. yapamazsanız biz uzak bağlantı ile ücretli destek veririz.

Oyla:
Üst Alt