Çözüldü Redmi Note 9 çok basit oyunlarda bile kasıyor!

ibrhmhlldry

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim Hali
Cihazım
Xaomi
Konular
1
Selamlar redmi note 9 4 gb ram 128 gb alanlı telefon aldım ancak mesela pubg mobili geçtim clash of clansta bile kasıyor telefon oynayanlar bilir köy araken ki o bulutlar donarak dağılıyor fln askerler donuk donuk hareket ediyor. Acaba çözünürlük düşürme imkanı varmı bu telefonun muhtemelen 2 k ekranlı olduğu için ksaıyor 1080 p yapabilirmiyim yada başka önerisi olan varmı?

ekinox122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eko
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Harekat Memuru
Konular
10
hocam cihaza sahip değilim ama youtube üzerinden merak edip gaming test ve fps benchmark testlerine baktım pubg extreme ayarlarda 60fps alıyor.Bazen bu durumlarda hard reset sorunu çözebiliyor yada sade custom romda kurabilirsiniz ama diğer üyelerin mesajlarini beklemekte fayda var.

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba hocam.
Öncelikle Redmi Note 9, 2K değil Full HD+ bir ekrana sahip.

Kasmanın sebebi muhtemelen ram kullanımı ile ilgili. Arka planda çalışan uygulamaları Ayarlar>Uygulamaları Yönet kısmından görebilir ve kısıtlayabilirsiniz. Daha kesin bir çözüm olarak cihazınızda imei işlemi yapılmadıysa fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.

Oyla:

ysfaslynch

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Aslan
Cihazım
Mi Mix 2S
Meslek
Teknisyen
Konular
14
İlginç gelebilir ama Google Chrome kullanıyorsanız kaldırın hocam komple, stok tarayıcınızı kullanın, (Ram Katilidir). Ayarlar uygulamalar adımlarını takip edip WhatsApp vs. Gibi mesajlaşma uygulamaları ve başka anlık bildirim almak istediğiniz uygulamalar hariç tüm uygulamaların otomatik başlatma seçeneğini kapatın ve arka plan etkinliğini kısıtlayın. Google Play store dan ayarlara girip otomatik güncellemeyi kapatın. Telefonun game turbo özelliğini kullanın, geliştirici seçeneklerinden oyun sürücüsü ayarlarından oyunun üzerine tıklayıp oyun sürücüsü seçeneğini seçin. Umarım faydası olur..

Oyla:

abuzer2107

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abuzer
Cihazım
not 6 pro
Konular
3
Selamlar redmi note 9 4 gb ram 128 gb alanlı telefon aldım ancak mesela pubg mobili geçtim clash of clansta bile kasıyor telefon oynayanlar bilir köy araken ki o bulutlar donarak dağılıyor fln askerler donuk donuk hareket ediyor. Acaba çözünürlük düşürme imkanı varmı bu telefonun muhtemelen 2 k ekranlı olduğu için ksaıyor 1080 p yapabilirmiyim yada başka önerisi olan varmı?
Hocam miu stok romu baya kötü ve şarj yüzde 20den düştümü kasmadan hiç bir şey yapılmıyor özellikle pubg vs tarzı oyunlarda bende redmi note 6pro cihaz vardı normal işlemlerde bile çok isiniyordu ve Pubgu normal şartlarda HD desteklemiyordu pixel plus rom yükledim custom rom yani %1sarjda şarja takılı HD bir oyunu sonuna kadar oynadım sıfır kasma normalde sizin cihaz HD açıyor pubg. Ama büyük ihtimal yinede donmalr laglar oluyordur bendede vardı ama şuan çok akıcı ve stabili custom romdan sonra bilginiz varsa custom rom tavsiye ederim

Oyla:

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
4GB Ramli cihazlar yavaş yavaş ölüyor hocam eğer imkanınız varsa iade edin artık 6GB ramden aşağı cihaz alınmaz.
ddr4 ve mhz saat hızı yüksek bir 4gb her türlü iş görür. fazla gb bir reklam aldatmacası. android ram düşmanı degil.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
ddr4 ve mhz saat hızı yüksek bir 4gb her türlü iş görür. fazla gb bir reklam aldatmacası. android ram düşmanı degil.
Androidin çalışma mantığını arkaplan uygulama yönetimi ve rami nasıl kullanıp yönettiğini araştırın sonra yorumunuzu tekrar gözden geçirin hocam hatta şöyle bi video bırakayım size.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Androidin çalışma mantığını arkaplan uygulama yönetimi ve rami nasıl kullanıp yönettiğini araştırın sonra yorumunuzu tekrar gözden geçirin hocam hatta şöyle bi video bırakayım size.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Ben kendi deneyimimi baz alarak konuştum.3gb ramli cihazimda aosp rom kullanıyordum yavaşlama donma kasma diye bir şey görmedim.suan 6 GB li rn8p kullanıyorum. Yine pek fark görmedim 3 GB li cihazımdan ,donma kasma konusunda.

Oyla:

nevzatdurmaz2235

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nevzat
Cihazım
xaomi mi6
Konular
0
Bende not 9 kullanıyorum brawl star bile oynayamıyorum kasmasından pişman olmakmüzeriyim aldığım için acaba ilerre güncellemeler ile düzelirmi

Oyla:
Üst Alt