Yardım Redmi Note 9 Bootloopa Düştü Yardım Edersiniz Mi?

tugrul.gdkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Muhasebeci
Konular
50
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 12 v12,04
Telefon Modeli
redmi note 9
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba Dostlar

Redmi Note 9 (MTK) Bootloopa Düştü Yardım Edersiniz Mi?

Nasıl oldu : recoveryden magisk yükledim ondan sonra ne recoverye girdi ve fastboota ?

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Yetkili hesap dediğiniz nedir bootloader kilidini açarken cihaza girdiğimiz mail adresi\telefon numarası ve şifremi?
Maalesef değil,Xiaomi bu acil kurtarma modlarından flashlama için önlem getiriyor,yetkili hesap isimli bir olay.MiFlash C# ile yazıldığı için ben oradaki auth bölümünü modlayabilirim,ancak şimdi bununla da uğraşamam.MiFlash,cihaza flashlamayı başlatıyor,başladıktan sonra edl modda olduğunu görüp hesap girişi yerini açıyor.Ve bu açılan menüde girdiğiniz kullanıcı adı ve şifre Xiaomi sunucularında kontrol ediliyor,yetkisi var mı diye.Var ise flashlamaya devam ediyor,yok ise failed diyor.

Oyla:

tugrul.gdkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Muhasebeci
Konular
50
Yetkili hesap dediğiniz nedir bootloader kilidini açarken cihaza girdiğimiz mail adresi\telefon numarası ve şifremi?
Maalesef değil.Yegkili hesap aylık ücretli özel bir mi hesabı olup beklemeksizin kilit açma vs başka özel yetkileri vardir

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Maalesef değil.Yegkili hesap aylık ücretli özel bir mi hesabı olup beklemeksizin kilit açma vs başka özel yetkileri vardir
Maalesef yanlış biliyorsunuz.Yetkili hesap,sadece Xiaomi'nin teknik servislerine verdiği hesap türüdür.Beklemeden kilit açma ceğil,IMEI kontrolü olmadan kilit açma yetkisi vardır.Dilediği zaman herhangi bir cihazın kilidini açabilir,ancak bu yüksek seviyeli yetkili hesapların işidir.

Oyla:
Üst Alt