Yardım Redmi Note 9 Bootloop sorunu

nera

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global V13.0.2.0.SJOMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Açık
Selam dostlar. Ben cihazıma root atmaya çalıştım. Bilgisayarıma img dosyasını yükleyip magisk ile yeniden yapılandırdım ve sonra fasboot ile yükledim ancak telefonum bootloopta kaldı. Sonra sorunu kendim çözmeye çalıştım ve bilgisayarımdan twrp'yi yükleyip açtım ve sıfırladım. Ama halen çözülmedi sorunum. Sonrasında bilgisayarıma note 9'un ROMunu indirip twrp ile ads komutunu kullanarak (linux kullanıyorum) yükledim ama yine çözülmedi ve bu sefer hem fastboota giremiyorum hemde recovery mod'a giremiyorum ve sürekli yeniden başlayıp duruyor mi ekranında. Cihazı iyice çorba ettiğimi düşünüyorum. Servisle uğraşmadan bu sorun hallolmaz mı acaba?

nera

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
o zaman sorun cihazda veya kablo da. Şarj soketinde sorun olabilir. kabloyu değiştirin olmazsa soketi değiştirin bir telefoncudan. Ek olarak H.kadioglu hocama da bir danışın.
anlaşıldı hocam ben en iyisi bi telefoncuya götüreyim çünkü bilgisayarımdan eminim. Yardımlarınız için teşekkürler curtana73 Reagle

Oyla:

ErenRyzen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 13C
Konular
13
merhaba hocam tıpatıp aynı sorunu yaşadım çözüm basitmiş ben birkaç hafta uğraştım. birtane bypass programıyla cihazı fastboot moduna aldım rom yükledim çözüldü ve ayrıca bütün mtk driverlarınızın tam olması lazım

Oyla:
Üst Alt