- Adım
- ARDA
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 13
Selamlar, öncelikle herkese iyi forumlar. Elimde bir adet Rn9 (merlin) cihaz var. Cihaz yurt dışı imei işlemli. Durup dururken (güncelleme vs yapılmamasına rağmen) bootloopa girdi. Cihaz şarjdayken kendini sürekli açmaya çalışıyor şarjda değilken açmaya çalışınca redmi logosu geliyor ve gidiyor. Cihaz 2 gün önce bootlopa girdi, bootloopa girdikten sonra 1 kere açıldı 5-10 dakika civarı sonrasında tekrar aynı şekilde bootloopa devam etti. Daha öncede bir kere olmuştu Bypass yapıp SPFlash üzerinden yazılım attığımda düzelmişti. Aklıma gelen her türlü yöntemi denedim fakat bir işe yaramadı şuan BL Kilidi Açık, Eng Rom flashlı, Fastboot'a girebiliyorum.
|-Yaptığım Denemeler:
1: Bypass ardından SPFlash ile sırasıyla ENG-Global-TR Rom Flashlamak : Aynı şekilde devam etti.
2:BL Unlock yapıp MiFlash ile sırasıyla ENG-Global ve TR romlarını denedim: Aynı şekilde devam etti.
3: OrangeFox flashlayıp Recovery'e girmek: Giremedim sadece fastboota girebiliyorum.
|-Yaptığım Denemeler:
1: Bypass ardından SPFlash ile sırasıyla ENG-Global-TR Rom Flashlamak : Aynı şekilde devam etti.
2:BL Unlock yapıp MiFlash ile sırasıyla ENG-Global ve TR romlarını denedim: Aynı şekilde devam etti.
3: OrangeFox flashlayıp Recovery'e girmek: Giremedim sadece fastboota girebiliyorum.