- Adım
- Kamran
- Cihazım
- Redmi Note 9
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MİUİ 12.5.1
- Telefon Modeli
- Redmi Note 9 Merlin
- Bootloader Kilidi
- Açık
Öncelikle Merhabalar. Her şey bu hale nasıl geldi 0 dan anlatıyorum. Ben bu telefona custom rom atayım dedim neyse bootloader açtım sonra twrp yüklüyeyim dedim twrp yükledim sonra gördüm twrp sürümü eski yenisini indirdim twrp içinden fastboot u açtım twrp yi yükledim sonra reboot-recovery yaptım her şey bundan sonra başladı telefon bootloop oldu telefon kapanmıyor şarjın bitmesini bekliyorum sonra şarja takıyorum ben güç tuşuna basmadan direk kendisi açılıyor ve sonsuz döngüye giriyor spflashtool denedim çalışmadı EXT_RAM gibi hatalar verdi Fastboot açılmıyor Twrp ye giremiyorum ne yapacağım bilmiyorum mtktool denedim yedekten dosyayı aldım python mtk boot boot.img yazdım sending emi data...... durdu telefon öldümü yani anlamıyorum telefonun arkasını açtım EDL moda alayım dedim EDL mod yokmuş boşa yere kısa devre yaptım artık ne yapacağım bilmiyorum telefonun içinde miui 12.5.1 var ama twrp icinden format data ve advanced wipe yaptığım için miui de yok sayılır. Yardım Ederseniz Çok Sevinirim