Yardım Redmi Note 9 Bootloader Kilidi Açma

savas06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Savaş
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.2 Kararlı
Telefon Modeli
Redmi Note 9 128 Gb
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar bootloader kilidini açmaya çalışıyorum. Bi kaç siteden ve buradan edindiğim bilgiler neticesinde bir şeyler yapmaya çalıştım. Cihazdan kilit açma başvurusunu yaptım başarı ile eklendi dedi fakat pc ye bağladığımda miui unlock programı telefonumu görmüyor pc ye gereken programlarıda yükledim telefondan oem ve hata ayıklama da açık sorun ne bilemedim bi yardımcı olursanız ufak bi mac adresi sorunum var root atmam gerekiyor.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Kilit açma aracı görmüyorsa driver sorununuz vardır hocam. Windows aygıt yöneticisinden sürücüleri güncelleyin

Oyla:

savas06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Savaş
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelledim android device olarak görüyor cihazı takınca ama programda gözükmüyor. Yanlış mı yükledim diye kaldırdım internetten videolu yüklemeleri izledim tekrar denedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kilit açma aracı görmüyorsa driver sorununuz vardır hocam. Windows aygıt yöneticisinden sürücüleri güncelleyin
Hangi driverleri yüklemem gerekiyor. Bilgisayarım intel işlemci bi yardımcı olur musun acaba linkleri atabilir misin hangi driverler gerekli ?

Son düzenleme:
Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Güncelledim android device olarak görüyor cihazı takınca ama programda gözükmüyor. Yanlış mı yükledim diye kaldırdım internetten videolu yüklemeleri izledim tekrar denedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi driverleri yüklemem gerekiyor. Bilgisayarım intel işlemci bi yardımcı olur musun acaba linkleri atabilir misin hangi driverler gerekli ?

Android device olarak değil android bootloader interface olarak görmesi gerekli hocam.

Telefonu yanlış bağlanışsınız. Tamamen kapatın, ses kısma ve güç tuşlarına beraberce basarak açın. Ekranda fastboot yazısını gördüğünüzde bilgisayara bağlayın.

Oyla:

savas06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Savaş
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Android bootloader interface olarak da tanıtabiliyorum aygıt yöneticisi üzerinden. Bu şekilde mi tanıtmam gerekiyor?
Android device olarak değil android bootloader interface olarak görmesi gerekli hocam.

Telefonu yanlış bağlanışsınız. Tamamen kapatın, ses kısma ve güç tuşlarına beraberce basarak açın. Ekranda fastboot yazısını gördüğünüzde bilgisayara bağlayın.

Oyla:

nomoney

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
xiaomi redmi 9
Konular
21
Önce buradaki işlemi hallet. Rehber - Redmi Note 10S Driver Kurulumu Resimli Anlatım

Sonra bu işlemi yap. Rehber - Redmi 9/9A/9C Bootloader Kilit Açma Kılavuzu (MTK) 7 Gün Bekleme Artık Yok

İlk işlemde dediğin gibi görünmüyorsa. Usb hata ayıklamayı açıp bu videoyu takip edip sonra linkteki gibi güncelle.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

2.ci işlemde driver meselesi bitince yap. Telefonun oem kilidini aç. Sonra kapat. Ses kısma tuşuna basarken usb yi tak. İşlem bitince ekran otomatik kapanır. Unlock ekranı. Usb yi çek. Güç tuşuna basılı tut. Bu kadar.

Oyla:
Üst Alt