İnceleme Redmi Note 9 Android 11

nasbedri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
50
Bugünlerde Redmi Note 9 için Android 11 tabanlı MIUI 12.0.1.0 güncellemesi geldi. Genel olarak ilk güncellemelerde çıkabilecek sorunlardan diğer arkadaşlar da muzdarip olmasın diye güncellemeyi yapan ve deneyen arkadaşların buraya fikirlerini belirtmelerini rica ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ara sıra takılmalar mevcut, bazen donup kalıyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorsunuz, her zamanki gibi ilk android güncellemesi versiyonu sorunlar barındırıyor, siz siz olun yeni sürümleri çıkana kadar güncellemeyin ama MIUI 12.5 güncellemesini almak için Android 11 güncellemesini yüklemenin zorunlu olduğunu unutmayın :)

Son düzenleme:

federal3838

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi not 9 pro
Konular
1
Güncelleme geldi cihaz açılmadı MIUI yazıyor.ne yapmam gerekiyor lütfen yardım.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Direkt güncelleme yaptıysanız cihaz sıkıntıya girebiliyor Android yükseltme güncellemesi olduğu için. Güncelleme sonrası format atmayı tavsiye ediyoruz. Belki bir nebze çözüm olur.

ShadoKiller

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Shado
Cihazım
Note 9 pro
Konular
1
Bugünlerde Redmi Note 9 için Android 11 tabanlı MIUI 12.0.1.0 güncellemesi geldi. Genel olarak ilk güncellemelerde çıkabilecek sorunlardan diğer arkadaşlar da muzdarip olmasın diye güncellemeyi yapan ve deneyen arkadaşların buraya fikirlerini belirtmelerini rica ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ara sıra takılmalar mevcut, bazen donup kalıyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorsunuz, her zamanki gibi ilk android güncellemesi versiyonu sorunlar barındırıyor, siz siz olun yeni sürümleri çıkana kadar güncellemeyin ama MIUI 12.5 güncellemesini almak için Android 11 güncellemesini yüklemenin zorunlu olduğunu unutmayın :)
Guncelleme bana dün geldi onceki surum 12.0.3 idi gelen güncelleme 12.0.1'di önce bi afalladım sonra android 11 olduğunu anladım simdi gelelim guncellemenin getirdiği sorunlara öncelikle 3 parmak hareketiyle ss alma çalışmiyo telefonu yeniden baslatmama rağmen düzelmedi bir diğer sorun ise bildirimlerin bozulmuş olmasiydi, ve simdi buraya ss yüklerken yine bir hata ile karşılaştım dosyalardan resimi seçiyorum ama hic bir işlem yapmiyor ne yüklemiyor bu yuzden bir arkadasima hizli resime fotoğraflarımı yuklettirdim şimdilik karşılaştığım bu 3 hata mevcut umarım en kisa sürede yeni bir guncelleme niye yayınlayıp bunları çözerler kısaca yeni gelen ve değişen seylerin ekran goruntulerinide aldim hepsinin fotosunu buraya link halinde koyuyorum

biredip

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
biredip
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
Android 11 güncellemesi geldi, yaptım. Herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Ama ses tuşları ve güç tuşuna basınca eski menü çıkıyor. Yeni menüye dönmedi.

Bu arada normal olarak üzerine güncelleme yaptım. Telefonu sıfırlamadım. Sıfırlamak gerekiyor mu?

nasbedri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
50
Android 11 güncellemesi geldi, yaptım. Herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Ama ses tuşları ve güç tuşuna basınca eski menü çıkıyor. Yeni menüye dönmedi.

Bu arada normal olarak üzerine güncelleme yaptım. Telefonu sıfırlamadım. Sıfırlamak gerekiyor mu?
Hayır sıfırlamak gerekmez. Sıfırlama işlemi android yükseltmelerinde sıkıntı çıkarma ihtimalini düşürmek için önerilen bir işlemdir. Cihazın düzgün şekilde açıldı ve belirli buglar yoksa sıfırlamana gerek yok

biredip

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
biredip
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
Hayır sıfırlamak gerekmez. Sıfırlama işlemi android yükseltmelerinde sıkıntı çıkarma ihtimalini düşürmek için önerilen bir işlemdir. Cihazın düzgün şekilde açıldı ve belirli buglar yoksa sıfırlamana gerek yok
Ses menüsü ve güç menüsü neden yenilenmemiş olabilir? Bunun için miui 12.5 mu olmalı?

DozgerMirza

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Dozger
Cihazım
redmi note 9pro
Meslek
öğrenci
Konular
6

Hocsm telefonunuz yurt dışındanmı geldi yoksa türkiyedenmi aldınız

Üst Alt