Redmi Note 8pro Twrp ve Magisk Root Yapma

almanejder

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note8
Konular
3
Arkadaşlar telefonu twrp ve root yapmak isteyipte sorunlar yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor..Faydalı olabilme adına bizzat telefonumun BL kilidi açıldıktan sonra bu yöntemle Twrp yükleyip,Magisk root yapmıştım(1,5 ay önce).Bu yöntemi bulan kişi M10 ve M11 sürümlerde yapılabileceğini yazmış.Benim tahminim sorunlar TWRP sürümünden kaynaklanıyor.Linkini vereceğim sitede video anlatımlıdır.Ben basit ve zorlanmadan yapmıştım.Denemek size kalmış.Bootloader kilidiniz açık olmalı.Siteden zipli dosya indireceksiniz,indirdiğiniz zipli dosyayı açın ve içindekileri masaüstüne çıkarın.Adb-setup-1.4.3 adlı olanı çalıştırın ve hepsini (y) diyerek tamamlayın.Sonra (platform-tools root) klasörünü açın.Açık halde iken bu klasörün adres çubuğuna bir tık yapın ve adres çubuğu mavi renk olunca CMD yazın ve ekran böyle iken telefonunuzu fastboot moduna alın ve bilgisayara bağlayın.Bu anlattıklarımda videoda var zaten.Telefonu bağladıktan sonra videoyu izleyip geri kalanı yapacaksınız.
Not : (Videoda var zaten).Twrp ilk ekrana geldiği zaman elinizi hemen çekmeyin,telefon kapanıp 2. kez twrp modu açıldığında çekin elinizi.Ne demek istediğimi video izleyince göreceksiniz.Twrp açılınca desen kilidli olarak açılabilir.Telefonda kullandığınız desen şeklidir.
Site :
Yazdığım gibi denemek size kalmış.Videoyu birkaç kez izleyip öyle yapın.

vinhtinhte

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
vinh
Cihazım
remi not 5
Konular
0

urnekm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi RN8P
Konular
13
paylaşım çok teşekkürler harika oldu .Ellerin dert görmesin.

Üst Alt