Yardım Redmi note 8in farkı nedir

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.9.0(PCOMIXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar merhaba fiyat performans olarak tanıdığımız redmi note 8'e neden note 8 ismi vermişler bunun ayıran özelliği varmı acaba sır olarak paylaşırsanız sevinirim

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Genel bir isim işte neyini sorguluyon sana niye anıl ismini vermişler?
hocam yinede haklı bana niye anıl ismi verilmiş haksız çıkarmak için yazmadım doğrusunu diyor aslında telefonun note 8 olmasının nedenini öğrenmek için bi yazıyım dedim

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Xiaomi de işler ters işler, ismi en kısa olan cihazlar genelde en iyileridir. Note serisi ise bildiğim kadarıyla kalite olarak en düşük seviye. Ayrıca samsungda note serisi, telefon ve tablet karışımı adının karşılığını veren özellik ve donanımlar içermektedir. Diğer markaların note serileri sıradan telefonlardır, özel bir özellikleri yok.

Oyla:

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Xiaomi de işler ters işler, ismi en kısa olan cihazlar genelde en iyileridir. Note serisi ise bildiğim kadarıyla kalite olarak en düşük seviye. Ayrıca samsungda note serisi, telefon ve tablet karışımı adının karşılığını veren özellik ve donanımlar içermektedir. Diğer markaların note serileri sıradan telefonlardır, özel bir özellikleri yok.
hocam samsungla karıştırmışım ben haklısınız son olarak redmi serileri düşük kalitedeyse samsung cihazlarla neden o zaman kıyaslanıyor donanım açısından

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
hocam samsungla karıştırmışım ben haklısınız son olarak redmi serileri düşük kalitedeyse samsung cihazlarla neden o zaman kıyaslanıyor donanım açısından

Samsung cihazlarında kalite farkları var örneğin J serileri en düşükleridir, sonra A serisi sonra M serisi gelir. Galaxy modeller ana modellerdir.

Oyla:

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Samsung cihazlarında kalite farkları var örneğin J serileri en düşükleridir, sonra A serisi sonra M serisi gelir. Galaxy modeller ana modellerdir.
ben pandemiden önce fiyat bandım 2000 tl arasıydı en güzel performans ve şarj açısından mağaza yetkilisi redmi note8i önerdi baktım piyasada herkesde var bende alıyım tam 7 ay oluyor alalı hiçbir sıkıntı yaşamadım oyun falanda oynamam 2.5gün götürüyor beni şarj açısında şimdide telefona düşük kalite diyorsunuz hocam param boşunamı gitti telefona yada telefonu kötülüyorsunuz o manadada olabilir

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
ben pandemiden önce fiyat bandım 2000 tl arasıydı en güzel performans ve şarj açısından mağaza yetkilisi redmi note8i önerdi baktım piyasada herkesde var bende alıyım tam 7 ay oluyor alalı hiçbir sıkıntı yaşamadım oyun falanda oynamam 2.5gün götürüyor beni şarj açısında şimdide telefona düşük kalite diyorsunuz hocam param boşunamı gitti telefona yada telefonu kötülüyorsunuz o manadada olabilir

Hocam paranız neden boşa gitsin. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Cihaz güzel bir cihaz yakın zamanda bir yakınımada aldırdım.

Fakat işin birde hiyerarşik, teknik boyutu var. Aldığınız cihaz Xiaomi'nin en üst model bir cihazı değil sonuçta. Orta seviye uygun fiyatlı bir cihaz.

Yani işin teknik boyutu var yoksa ne senin iyi demenle iyi olur, ne benim kötü dememle kötü olur. Teknik özellikler ve segmenti neyse odur.

Ancak cihaz sizin istek ve ihtiyaçlarınıza karşılık verebiliyorsa sizin için iyi bir cihazdır ve daha da etraftakilere bu cihaz iyi mi, özellikli mi, güzel mi diye sormaya gerek yok. Eğer ki soruyorsanız da gelen cevaplara içerlemek anlamsız.

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Hocam xiaomi de en düşük seviye cihaz Redmi dir. Redmi note değil o orta seviye sonra da Ana Cihazları Mi olarak geçer :) tabi yurt dışı isimleri ile Redmi K modelleri üst seviye bir cihazlardır

Oyla:

«Atilla»

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Muhasebe
Konular
1
O olay şundan birde şey gibi düşün. Sonrasında çıkan modellerde sonra kıyaslamaya girince haliyle gömmüş gibi oluyorsun cihazı. Şimdi 9 veya 10 ile kıyaslanınca seviye farkı oluşuyor.
Birde sağolsunlar ülkemizde şu furya var. Bence yanlış ama yapana da saygılıyım, parası olan için dert değil tabi. Bir telefon alırsın 6 ay sonra bir üstü çıkar "onuda almalıyım". ve yeni cihazın övüntüleri sırasında şu cümle mutlaka geçer. "Bunda bu eksiklikler varken bu daha iyi" "üstüne az daha koyar bunu alırım daha iyi"

yani birazda kullanıcı kaynaklı yönlendirmeler :) he nedir ben telefon alacağım zaman sadece kötü taraflarını kıyaslama yapıyorum. Diğer kısımlar zaten iyi olarak fiyata yansıyor :)

şimdi 2000 tl verip bir telefondan 48mp kamerası bile olsa stüdyo kalitesi süper bir beklentiye girmenin bir anlamı yok. prof foto makine almak lazım o zaman :)

yani biraz farklı yorumlar yapmış olabilirim evet ama şunu söyleyim ben note ismine hiç aldırış etmedim tamamen o anki bütçeme göre en üst seviyedeki cihazı almaya çalıştım ve gerçekten de fiyat performans ürünü.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Samsung M serisi ve A serisi ile yakın özellikleri

Oyla:
Üst Alt