ben pandemiden önce fiyat bandım 2000 tl arasıydı en güzel performans ve şarj açısından mağaza yetkilisi redmi note8i önerdi baktım piyasada herkesde var bende alıyım tam 7 ay oluyor alalı hiçbir sıkıntı yaşamadım oyun falanda oynamam 2.5gün götürüyor beni şarj açısında şimdide telefona düşük kalite diyorsunuz hocam param boşunamı gitti telefona yada telefonu kötülüyorsunuz o manadada olabilir
O olay şundan birde şey gibi düşün. Sonrasında çıkan modellerde sonra kıyaslamaya girince haliyle gömmüş gibi oluyorsun cihazı. Şimdi 9 veya 10 ile kıyaslanınca seviye farkı oluşuyor.
Birde sağolsunlar ülkemizde şu furya var. Bence yanlış ama yapana da saygılıyım, parası olan için dert değil tabi. Bir telefon alırsın 6 ay sonra bir üstü çıkar "onuda almalıyım". ve yeni cihazın övüntüleri sırasında şu cümle mutlaka geçer. "Bunda bu eksiklikler varken bu daha iyi" "üstüne az daha koyar bunu alırım daha iyi"
yani birazda kullanıcı kaynaklı yönlendirmeler

he nedir ben telefon alacağım zaman sadece kötü taraflarını kıyaslama yapıyorum. Diğer kısımlar zaten iyi olarak fiyata yansıyor
şimdi 2000 tl verip bir telefondan 48mp kamerası bile olsa stüdyo kalitesi süper bir beklentiye girmenin bir anlamı yok. prof foto makine almak lazım o zaman
yani biraz farklı yorumlar yapmış olabilirim evet ama şunu söyleyim ben note ismine hiç aldırış etmedim tamamen o anki bütçeme göre en üst seviyedeki cihazı almaya çalıştım ve gerçekten de fiyat performans ürünü.