Sohbet redmi note 8 yurtdışı cihazı

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
tsk ettim cevap için benim alır almaz programlar yüklemem gerekiyor 3-4 ay kapanmıcaksa play storesiz nasıl indirim saglarım ve normal cihazlar gibi ayarlandamı güncelleme alır kendi extra birşeymi siter
Huawei ile xiaomiyi karıştırmış olmayasınız? Xiaomide Google hizmetleri mevcut Huawei de yok

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Sorun olmaz hocam Satıcıdan aldığınızda şunlara bakın:
- Telefonun arkasında modelinde yazan kısımda ne yazıyor. M1908C3JH/M1908C3JG veya M1908C3JI yazar. G ise global H veya I ise Hindistan veya çin modelidir. Arkalarında etiketleri oluyor zaten.
- Ayarlar kısmında cihaz hakkında bölümüne girip MIUI sürümüne bakın. Muhtemelen MIUI 11.0.4. Global Kararlı gibi bir şey yazar.
-Menusune göz gezdirin kamerasini test edin telefonu satıcının yanında bir süre kullanin.

IMEI attirmadiginiz sürece 4+4 (sim slotu başına) 8 ay kullanabilirsiniz, attirdiktan sonra sadece 2.slotu kullanabilirsiniz ki satıcı bu konuda sizi uyaracak.

yok kısmetse aksama alıcam iş cıkısı xiaomi google sorunu var diyorlardı store filan yok diye biliyorum ondan sordum

gorkem0606

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
görkem
Cihazım
redmi note 8
Konular
9
Sorun olmaz hocam Satıcıdan aldığınızda şunlara bakın:
- Telefonun arkasında modelinde yazan kısımda ne yazıyor. M1908C3JH/M1908C3JG veya M1908C3JI yazar. G ise global H veya I ise Hindistan veya çin modelidir. Arkalarında etiketleri oluyor zaten.
- Ayarlar kısmında cihaz hakkında bölümüne girip MIUI sürümüne bakın. Muhtemelen MIUI 11.0.4. Global Kararlı gibi bir şey yazar.
-Menusune göz gezdirin kamerasini test edin telefonu satıcının yanında bir süre kullanin.

IMEI attirmadiginiz sürece 4+4 (sim slotu başına) 8 ay kullanabilirsiniz, attirdiktan sonra sadece 2.slotu kullanabilirsiniz ki satıcı bu konuda sizi uyaracak.
hocam ürünü alamadım yogunluktan teleon ile görüstüm satıcı adamla ürün hindistan malıymıs guncelleme alıyor dedı 1600 ama garanti olmaması benı ürkütüyor izlenimleriniz neler sizin cihazlarda birde fiyat sizce cokmu düşük kapalı kutu ürün b arada

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Yok ama gerçekten iyi fiyat vermişler hocam. Ben 1750ye aldım. Yazılımsal olarak çok büyük bir sorun olacağını zannetmem ki forumda Hindistan romu kullanan bir sürü hocamız var. Donanımsal da sıkıntı yaşamazsınız. Garanti çok dert meselesi değil ki rom root işleri ile uğraşacak iseniz zaten cihazınız otomatik olarak garanti dışı kalacak. :)) yani satıcınız ile süreklilik içinde iletişimde kalacak iseniz fiyat baya iyi bu şartlarda.
hocam ürünü alamadım yogunluktan teleon ile görüstüm satıcı adamla ürün hindistan malıymıs guncelleme alıyor dedı 1600 ama garanti olmaması benı ürkütüyor izlenimleriniz neler sizin cihazlarda birde fiyat sizce cokmu düşük kapalı kutu ürün b arada

gorkem0606

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
görkem
Cihazım
redmi note 8
Konular
9
Yok ama gerçekten iyi fiyat vermişler hocam. Ben 1750ye aldım. Yazılımsal olarak çok büyük bir sorun olacağını zannetmem ki forumda Hindistan romu kullanan bir sürü hocamız var. Donanımsal da sıkıntı yaşamazsınız. Garanti çok dert meselesi değil ki rom root işleri ile uğraşacak iseniz zaten cihazınız otomatik olarak garanti dışı kalacak. :)) yani satıcınız ile süreklilik içinde iletişimde kalacak iseniz fiyat baya iyi bu şartlarda.

yok rot rom olaylarını bugun duydum ben amatör kullanıcıyım işimi görsün yeter 2 ay sonra ımeı atarız dedi 2 hat varmı 8 ay acık kalır kendı eskı telımı ımeı attırırım dıye dusunuyorum ıletısım halınde kalamayız sanırım 20 gun garantı verıyoruz dedı kucuk bır dukkanı var telefoncu umarım kata kulleye gelmem hocam :)

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Çok iyi düşünüp taşının hocam. O tarz işleri yapmayacak iseniz 20 gün boyunca test etmeye bakın. :)
yok rot rom olaylarını bugun duydum ben amatör kullanıcıyım işimi görsün yeter 2 ay sonra ımeı atarız dedi 2 hat varmı 8 ay acık kalır kendı eskı telımı ımeı attırırım dıye dusunuyorum ıletısım halınde kalamayız sanırım 20 gun garantı verıyoruz dedı kucuk bır dukkanı var telefoncu umarım kata kulleye gelmem hocam :)

gorkem0606

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
görkem
Cihazım
redmi note 8
Konular
9
Çok iyi düşünüp taşının hocam. O tarz işleri yapmayacak iseniz 20 gün boyunca test etmeye bakın. :)
ne olduklarını bılmedıgım ıcın hocam anlamadım tam sizi ben normal alo alo wp face ınsta ısler bıde root room yapmadan olmuyormu bu cıhazlarda bunlar

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Yoo illa özellikle rom islerini yapmanıza gerek yok, ki IMEI atıldıktan sonra cihazınız rootlu olacak zaten. Sadece telefonu formatlarken sıfırlar iken dikkat etmeniz gerekir o kadar. Atılan IMEInin gitme riski var, telefonu alırsanız onu da gösteririz sorun yok. :)
ne olduklarını bılmedıgım ıcın hocam anlamadım tam sizi ben normal alo alo wp face ınsta ısler bıde root room yapmadan olmuyormu bu cıhazlarda bunlar

gorkem0606

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
görkem
Cihazım
redmi note 8
Konular
9
Yoo illa özellikle rom islerini yapmanıza gerek yok, ki IMEI atıldıktan sonra cihazınız rootlu olacak zaten. Sadece telefonu formatlarken sıfırlar iken dikkat etmeniz gerekir o kadar. Atılan IMEInin gitme riski var, telefonu alırsanız onu da gösteririz sorun yok. :) [QUOTE"gorkem0606, post: 973511, member: 183748"]
[/QUOTE]
tamam hocam yordum sızı tesk ederım ıyı aksamlar :)

Üst Alt