100 de sifirlaniyor degerlerŞarjdayken atabilirsin en son kullanım süreleri kayıtlı şekilde duruyor
Mi room hakkında konu açmışım sende sende eu stabildeki ekran süreni bana atmışsın Eğer galerinde daha önceden ekran kaydını aldığın başka ss ler varsa atabilirsin belli olmaz belki bende eu stabile geçebilirim100 de sifirlaniyor degerler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
redmi note 8 eu stabil konusunda atmistim ordan bakabilirsiniz
Özellikle Avrupada ve bir çok ülkede, görüşmeyi kaydetmek, kanunlarla yasaklandığı için, Google'da bu gerekçeyle, android lisanslamayı buna uygun hale getirerek görüşme kaydetme özelliğini kaldırmış. Bu sebebten MIUI romlarda bu özellik olmayacak.Farklı özellikleri bilen varmi ne geldi 11 le veraber cağrı kaydedici varmi mesela bilen varsa lütfen yazarmi özellikleri
Nasıl ya ciddi misin ekran süresi eskiye nazaran senin açından çok iyi olmuş şuan nasıl biraz bilgi versne hatta takipte kalalım arada ben sana yazarım nasıl iyi gidiyor mu uzun kullanımda diyeGlobal son güncelleme ile,Ekran süresi 6 saat 44 dakika.Şarz halen %44.Önceden full şarz ile 4 saat ekran süresi alıyordum.