Yardım redmi note 8 WiFi sim Kart problemi ve brick

ankara99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
note 3
Konular
2
Arkadaşlar, telefoncu değilim, anlamam bu işlerden, elimizde bir note 8 vardı, sim kart görmemeye başladı, sonra da wifi gitti, telefonu sıfırladım, sorun değişmedi, twrp'den wipe ile yapmıştım, daha sonra baktık tam olarak sıfırlamamış , twrp'den advanced wipe a girip, tümünü seçtim, wipe dedim, ve system has been destroyed mesajı geldi, bir anlık boşluğa gelip sinirlenip hepsini seçmiş bulundum. Nasıl bir yol izlemeliyim? telefon satın aldığımızda imei onarımı yapılmış idi.

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
4
Arkadaşlar, telefoncu değilim, anlamam bu işlerden, elimizde bir note 8 vardı, sim kart görmemeye başladı, sonra da wifi gitti, telefonu sıfırladım, sorun değişmedi, twrp'den wipe ile yapmıştım, daha sonra baktık tam olarak sıfırlamamış , twrp'den advanced wipe a girip, tümünü seçtim, wipe dedim, ve system has been destroyed mesajı geldi, bir anlık boşluğa gelip sinirlenip hepsini seçmiş bulundum. Nasıl bir yol izlemeliyim? telefon satın aldığımızda imei onarımı yapılmış idi.
Orjinal rom yüklemek istiyorsun sanırım. Sildigin rom MIUI rom mu. Twrp olduğuna göre farklı rom olabilir. Benim IMEI de onarımlı hiç silinme olmadı.

Buradan orjinal romu indir. Mi flash tools ile yükle.

Yada diğer sayfalarda ArrowOs 13 var onu indirip kablo ile telefona atıp twrp ile yükle.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Rom yükleyerek düzelecek bir sorun değil. Artık note 8 lerinde zamanı geldi işlemci arızası veriyor. Geçici tamir yapar telefoncular ama yine tekrar edecektir.

ankara99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
note 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orjinal rom yüklemek istiyorsun sanırım. Sildigin rom MIUI rom mu. Twrp olduğuna göre farklı rom olabilir. Benim IMEI de onarımlı hiç silinme olmadı.

Buradan orjinal romu indir. Mi flash tools ile yükle.

Yada diğer sayfalarda ArrowOs 13 var onu indirip kablo ile telefona atıp twrp ile yükle.

Evet orjinal miui romu, bizim yeğendeydi telefon, sim takılıyken gidip geliyormuş sonra simi hiç görmemeye başlamış, ardından wifi de gidip gelmeye başlamış, wifi bana geldiğinde hiç açılmıyordu, factory reset dedim, kapanıp direkt TWRP yi açtı, wipe dan normal wipe a tıkladım, açıldı, WiFi başta gelmiş sonra tekrar gitmiş acilmamaya başlamış, eski bazı şeyler telefonda duruyor dediler, yine factory reset yapayım dedim, bu sefer Twrp'den wipe içindeki advanced wipe'daki seçeneklerin tümünü seçtim, işlem bitince , system destroyed dedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rom yükleyerek düzelecek bir sorun değil. Artık note 8 lerinde zamanı geldi işlemci arızası veriyor. Geçici tamir yapar telefoncular ama yine tekrar edecektir.
Bana da öyle geldi, xiomi eski telefonların bir şekilde fişini çekiyor herhalde, telefon akıcı sorunsuz çalışıyordu, ama acaba dedim Twrp'den advanced wipe'daki seçeneklerin tümünü seçtiğim için, TWRP dahil herşeyi sildi mi diye düşünüyorum... Sadece fastboot açılıyor.

Son düzenleme:
Üst Alt