Yardım Redmi Note 8 Wifi aramasını desteklemiyor

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.9.0(PCOMIXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar merhaba türk telekom hattındayımda wifi araması özelliğini kullanmak istiyorum yalnız hat bunu algılamıyor ve bu özelliği açamıyorum ama lakin cihazın wifi araması varmış bunu nasıl çözebilirim

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Cihazınızın İmei numarasını kontrol edin.
İmei klonlu cihazlarda sorun olabiliyor genelde.
hocam imei numarası zaten sabit ne değiştirilmiş nede kopyalanmış bazı hocalarım ttden bir sorun diyor siz buna katılıyormusunuz

Oyla:

Hamzaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi8
Konular
0
Rn8de Turkcell hat ile vowifi çalışıyor. Türk Telekom ve Vodafone denemedim henüz

Oyla:

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Rn8de Turkcell hat ile vowifi çalışıyor. Türk Telekom ve Vodafone denemedim henüz
hocam bende denedim türkcell ve vodafone operatörlerinde çalışıyor çaylak ttde ise hiç çalışmıyor ben neden ttye geçtim olursam paket ve fiyat açısından altyapı iyi diye geçtim türkcell ve vodafonenin altyapı ve çekim gücü çok zayıf

Oyla:

Hamzaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi8
Konular
0
hocam bende denedim türkcell ve vodafone operatörlerinde çalışıyor çaylak ttde ise hiç çalışmıyor ben neden ttye geçtim olursam paket ve fiyat açısından altyapı iyi diye geçtim türkcell ve vodafonenin altyapı ve çekim gücü çok zayıf
Turkcell için zayıf demeyelim de bulunduğum lokasyonda diyelim hocam. Zira Türkiye'nin en geniş mobil alt yapısını kullanıyor adamlar.

Oyla:

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
arkadaşlar tt müşteri hizmetleriyle görüştüm bu konu ile alakalı adamlar sırf bahane uydurmak için teknik servisle görüşmeye yönlendiriyor sırf diyemiyorlar bu cihaz için desteğimiz yok diye ama vodafonede açılıyordu ama

Oyla:

Martonaltı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmad
Cihazım
Mi9
Konular
6
arkadaşlar tt müşteri hizmetleriyle görüştüm bu konu ile alakalı adamlar sırf bahane uydurmak için teknik servisle görüşmeye yönlendiriyor sırf diyemiyorlar bu cihaz için desteğimiz yok diye ama vodafonede açılıyordu ama
Dostum sen anlamiyor musun?
Türk telekom kullanıyorum ve vowifi çalışıyor. Online işlemler uygulamasını indir, ayarlardan aç. Ya da önce VOLTE yaz 5555e gönder, sonra WIFI ARAMA yaz 5555e gönder. Eğer aynı telefonu kullanıyorsak açılacaktır.

Oyla:

omer_hatay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Hatay
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
Ben redmi note 8 üzerinden vowifi kullanabiliyorum, volte açtığım zaman henüz destekli cihaz listesinde değildi etrafta hattı 2 dakikalığına takıp açabileceğim cihazda yoktu çok kez müşteri hizmetlerini aradım ve sonunda destek geldi. Vowifi kullanabildiğimi bir gün bildirim panelinde simgesi çıktığı için şans eseri öğrendim ben de desteklemiyor sanıyordum çünkü volte yi bile zor açabilmiştim. Lafı daha fazla uzatmayayım siz de müşteri hizmetlerini sürekli rahatsız ederek sonuca ulaşabilirsiniz :D

Oyla:

omer_hatay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Hatay
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
Türk telekom kullanıyorum ve vowifi çalışıyor. Online işlemler uygulamasını indir, ayarlardan aç. Ya da önce VOLTE yaz 5555e gönder, sonra WIFI ARAMA yaz 5555e gönder. Eğer aynı telefonu kullanıyorsak açılacaktır.
Hocam malesef turktelekom kanser edebiliyor bu konuda biraz. Anneme geçen hafta redmi note 8 aldık volte açtım ama vowifi açılmadı sim kartı benim cihaza takıp öyle açtım bende, en kesin çözüm farklı cihaz ile denemek ama etrafta farklı cihaz yoksa müşteri hizmetlerini sürekli rahatsız etmek ve ısrar etmek çözüm olabiliyor.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Hocam benim cihaz 6 aylık hiç bugüne kadar rom atmadım dediğinizi uyguladım buyrun resimdekine baksanız iyi olur
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Martonaltı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmad
Cihazım
Mi9
Konular
6
Hocam benim cihaz 6 aylık hiç bugüne kadar rom atmadım dediğinizi uyguladım buyrun resimdekine baksanız iyi olur
Rom at o zaman hocam onu da ben mi söyleyeyim?

Oyla:
Üst Alt