Yardım Redmi Note 8 Wi-Fi ve Bluetooth sorunu

roudi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.9
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar, forumda yeniyim. Geçenlerde Airdots S kulaklık aldım. Telefoum da Redmi Note 8 fakat Bluetooth kulaklık kullanırken 144p video bile izleyemiyorum. Aynı internete bağlı Note 8 Pro ve hatta S3 Mini'de denedim, sorun yoktu. Ne yapabilirim?

roudi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Bütün verileriniz silinecektir hocam resim müzik uygulama vb.
Şaka mı bu hocam nasıl yapacağım o zaman? İptal etsem her şeyi yedekleyene kadar? Şu an fastboot ekranından çıksam bir şey olmaz herhalde?

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Şaka mı bu hocam nasıl yapacağım o zaman? İptal etsem her şeyi yedekleyene kadar? Şu an fastboot ekranından çıksam bir şey olmaz herhalde?
Şaka değil tabi ki hocam.
Verileriniz silinecektir ses açma (+) ve güç tuşuna uzun süre basarak fastboot modundan çıkabilirsiniz.

Oyla:

roudi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Verileriniz silinecektir ses açma (+) ve güç tuşuna uzun süre basarak fastboot modundan çıkabilirsiniz.
Her şeyi sd karta atsam sd kartı çıkarsam sonra sıfırlandıktan sonra geri taksam olur değil mi hocam? Uygulamaları falan tekrar yükleyeceğiz mecbur. Var mı son uyarınız şunu yedeklemeyi unutmayın dediğiniz? Bir işe girişiyoruz bari tam yapalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da başka öneriniz varsa şöyle yedekleyin diye müthiş olur. Bir de deneyeceğim bu yöntemi ama kesin çözüm mü? Şimdi boş yere uğraşıp verileri kaybetmiş olmayayım.

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Her şeyi sd karta atsam sd kartı çıkarsam sonra sıfırlandıktan sonra geri taksam olur değil mi hocam? Uygulamaları falan tekrar yükleyeceğiz mecbur. Var mı son uyarınız şunu yedeklemeyi unutmayın dediğiniz? Bir işe girişiyoruz bari tam yapalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da başka öneriniz varsa şöyle yedekleyin diye müthiş olur. Bir de deneyeceğim bu yöntemi ama kesin çözüm mü? Şimdi boş yere uğraşıp verileri kaybetmiş olmayayım.
Resim müzik gibi şeyleri SD karta yedekleyebilirsiniz.
Yedekleme olarak da bir önceki sayfada konunun linkini verdim göz atabilirsiniz.

Oyla:

roudi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Resim müzik gibi şeyleri SD karta yedekleyebilirsiniz.
Yedekleme olarak da bir önceki sayfada konunun linkini verdim göz atabilirsiniz.
Yaptım hocam da 166 saat nedir ya? Ne zahmetli işmiş.

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Yaptım hocam da 166 saat nedir ya? Ne zahmetli işmiş.
1 hafta sonra tekrar mi unlock ile açabilirsiniz hocam bu süre zarfında Güncelleme yapmayın, Mi Hesabından çıkmayın, Hattınızı falan çıkarmayın tekrar süre verebilir.

Oyla:

roudi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
1 hafta sonra tekrar mi unlock ile açabilirsiniz hocam bu süre zarfında Güncelleme yapmayın, Mi Hesabından çıkmayın, Hattınızı falan çıkarmayın tekrar süre verebilir.
Güncelleme yapmayın derken hocam yazılım güncellemesinden mi bahsediyorsunuz?

Bir de servise götürmek kaç gün sürer? Serviste bu tür şeyler çözülebiliyor mu? Kesin çözüm olmazsa bu diye düşünüyorum aklıma bir tek o geliyor çünkü.

Oyla:
Üst Alt