Yardım Redmi Note 8 Whatsapp Animasyon Ekran Titreme , Kasma

Furkannh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Redmi no
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom.
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
S.A iyi akşamlar. Cihazım redmi note 8 global. Cihazım da WhatsApp pencere animasyonu titreme ve kasma yapıyor daha çok titreme yapıyor. Cihazın ön belleğini temizledim Whatsapp ön bellek temizledim konuştuğum bir kişinin mesajlaşma da, ses kayıtları, resim dosyaları olmadığı halde yine aynı. miui 12 güncellemesinden sonra oldu bu ve 12.0.4 sürümü kullanıyorum düzelmedi üstelik ekran ve panel değiştirdim 1 ay önce garantide. bunun çözümü nedir sizde de var mı bu sorun yardımcı olan olursa çok sevinirim.

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Başlığı küçük harflerle yazınız yoksa konunuz kapanabilir forum kuralları bu şekilde.

Oyla:

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
S.A iyi akşamlar. Cihazım redmi note 8 global. Cihazım da WhatsApp pencere animasyonu titreme ve kasma yapıyor daha çok titreme yapıyor. Cihazın ön belleğini temizledim Whatsapp ön bellek temizledim konuştuğum bir kişinin mesajlaşma da, ses kayıtları, resim dosyaları olmadığı halde yine aynı. miui 12 güncellemesinden sonra oldu bu ve 12.0.4 sürümü kullanıyorum düzelmedi üstelik ekran ve panel değiştirdim 1 ay önce garantide. bunun çözümü nedir sizde de var mı bu sorun yardımcı olan olursa çok sevinirim.
Global romlarda google uygulamarı gömülü geldiği ve arama mesajlar uygulaması sürekli senkrazsyon yaptığı için ram kullanımı çok fazla olduğundan dolayı kasma donma yapabilir bende note 8 kullanıyorum 1 yıl olacak bl kilidi açtım endonezya romundayım gayet memnunum en ufak bir donma kasma yok rom kaynaklı olabilir forumunu arama bölümüne aratma yaparsanız çok rahat şekilde rom atma kilit açma vs.Gibi işlemleri yapabilirsiniz.

Cihaz tr garantili bl kilidi açma ve rom atma işlemlerini buradaki konulardan yaptım.

Oyla:
Üst Alt