- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Redmi
- Konular
- 0
Global güncellemeyi nasıl alıyoruz bana daha gelmemiş rn7
rn7 benim cihazım da, ben de henüz almadım. Güncellemeleri önceden al seçeneği de açık aslında ancak neden almadığımızı bilemiyorum.Global güncellemeyi nasıl alıyoruz bana daha gelmemiş rn7
[/QUOTE
Böyle kardeşimUygulama kasasında nasıl gelmiş?
Bölge seçiminiz Türkiye mi?Az önce global guncellemeyi telefonuma aldim. Sonunda geldi bana da. Ilk izlenimlerim cok iyi gecisler iyi bir de pil performansina bakmak lazım.
Telefonum redmi note 7
Global miui 12 çıkmadı daha. Telefon hakkında kısmının ekran görüntüsünü atar mısınız?Az önce global guncellemeyi telefonuma aldim. Sonunda geldi bana da. Ilk izlenimlerim cok iyi gecisler iyi bir de pil performansina bakmak lazım.
Telefonum redmi note 7
Global miui 12 çıkmadı daha. Telefon hakkında kısmının ekran görüntüsünü atar mısınız?
Bölge seçiminiz Türkiye mi?
Sizin ki Avrupa stable sürümü, normal global hala yayınlanmadı hocam. QFGEUXM sürümünüz. Buradaki EU avrupanın EU'su.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bölge Türkiye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada redmi note 7 cihazı olup miui 12 ye gecsem mi diyen düşünen varsa hic düşünmeden gecsin. İlk izlenimlerin çok olumlu. Kasmalar donmalar gitmiş animasyonlar çok güzel olmuş telefon hızlandı.Bildirim merkezi zaten şahane olmuş. Sanki sarj da iyi gidecek gibi bir izlenim aldim ilk bikac saat kullanim sonrası. Gerçekten miui 11 ile arasinda daglar kadar fark var, adamlar yapmış.
Bu arada ayarlardan güncellemeleri erken al seçeneği açık bende.