Sohbet Redmi Note 8 Uygulamala Güncelleyici

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Aynen 10 üzerinden geliyor mıuı 12 ki bana da gelmedi daha.
sende ayarlar da sistem uygulama güncelleyici seçeneği olması lazım bro kontrol et foto attım bak
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
var bende sizde haklısınız en iyisi güncellemeyi sağlıklı hiçbir sorunsuz şekilde beklemek çünkü bişey oluyor sıkıntı çıkarıyor mühendis yazılımcıları geri alıyor hep yatamıyordum diyordum acaba note8ciler güncellemeyi almışmı alan varmı diye sızlanıyordum :D bi haber yapılmıştı önceden redmi note 8 haziran ayında gelicek miui 12 uyumsuzluk nedeniyle askıya aldılar

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
var bende sizde haklısınız en iyisi güncellemeyi sağlıklı hiçbir sorunsuz şekilde beklemek çünkü bişey oluyor sıkıntı çıkarıyor mühendis yazılımcıları geri alıyor hep yatamıyordum diyordum acaba note8ciler güncellemeyi almışmı alan varmı diye sızlanıyordum :D bi haber yapılmıştı önceden redmi note 8 haziran ayında gelicek miui 12 uyumsuzluk nedeniyle askıya aldılar
Miui 12 redmi note 8 için çıktı ancak şuan kapalı beta test sürecinde kararlıya birkaç ayı var

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Miui 12 redmi note 8 için çıktı ancak şuan kapalı beta test sürecinde kararlıya birkaç ayı var
sayın yöneticim ben birdaha miui 12yle alakalı forum açmıcam zaten aldım cevabımı beklemem gerekicek diğer yazılımlar telefona zarar verebilir miui türkiyenin kuralları ihlali yapmamak gerekir gerçeği neyse ona göre davranmak gerekir bi çok içerik yazılıyor ordan takip ederim teşekkürler ben miui 12 dışında farklı konular açarım ilerde

Babayegaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Babayegaa
Cihazım
Xiaomi note 8 p
Konular
0
Benim arkadaş 2 arkadaş aldı dün global kararlı sürümü kardeşim komple için belki 1 ay ama yakındır dağıtılıyor şu an

Babayegaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Babayegaa
Cihazım
Xiaomi note 8 p
Konular
0
sayın yöneticim ben birdaha miui 12yle alakalı forum açmıcam zaten aldım cevabımı beklemem gerekicek diğer yazılımlar telefona zarar verebilir miui türkiyenin kuralları ihlali yapmamak gerekir gerçeği neyse ona göre davranmak gerekir bi çok içerik yazılıyor ordan takip ederim teşekkürler ben miui 12 dışında farklı konular açarım ilerde
Aynen bro bekle sen orjinali en sağlıklısı en temiz i ama geldiği gibi de kurma derim 1 hafta falan bekle belki kronik sorunlar çıkabiir forum larda falan takip et gelirse güncellene şayet sonra kur güncellemeyi

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Benim arkadaş 2 arkadaş aldı dün global kararlı sürümü kardeşim komple için belki 1 ay ama yakındır dağıtılıyor şu an

Note 8 Pro dan bahsediyorsunuz hocam.Note 8 yakın takipçisiyim Kararlı testleri yeni başladı henüz gelme gibi bir durumu yok.Ancak Note 8 pro verildi

Üst Alt