Sohbet Redmi Note 8 Uygulamala Güncelleyici

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
arkadaşlar redmi note 8 ayarlar menüsü içinde yer alan sistem uygulamarı güncelleyici hakkında 2 sorum var
1- Güncellemelerin pile etkisi varmıdır
2- Bu güncellemeler acaba tüm telefonlara aynımı geliyor kafama takılan bu soru bazı redmi modellerde aynı güncelleme gelmiyor kısacası farklı sürümler geliyor yada güncelleme verilip sonradan geri çekiliyor

bu konuda hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
1- O kısım çok pile yük olmaz. Ancak güncellemelerle gelen yeni sürümler kendileri pili daha fazla veya daha az harcayabilir. Uygulamanın kendisine bağlı yani.

2- Her cihaza farklı gelebiliyor. Hatta her cihazın farklı bölgelerine de farklı gelebiliyor. Hindistan sürümüne genelde daha erken geliyor uygulamaların güncellemesi.

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- O kısım çok pile yük olmaz. Ancak güncellemelerle gelen yeni sürümler kendileri pili daha fazla veya daha az harcayabilir. Uygulamanın kendisine bağlı yani.

2- Her cihaza farklı gelebiliyor. Hatta her cihazın farklı bölgelerine de farklı gelebiliyor. Hindistan sürümüne genelde daha erken geliyor uygulamaların güncellemesi.
hocam acaba manuel olarak miui 12 kurabilirmiyim fasboot ve twrp işlemi yapmadan direk paketi cihazıma aktarıp oradan güncelleme paketini seçerek miui 12 beta kurabilirmiyim öyle bişey varmı acaba

Babayegaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Babayegaa
Cihazım
Xiaomi note 8 p
Konular
0
Kanka bekle derim en geç 1 haftaya gelir bildirim sana güncelleme var diye 1 haftadan birşey olmaz sanırım

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Kanka bekle derim en geç 1 haftaya gelir bildirim sana güncelleme var diye 1 haftadan birşey olmaz sanırım

kardeş acaba miui 12 manuel olarak yüklüyebilirmiyim fastboost ve twrp işlemi yapmadan direk miui 12 betayi kurabilirmiyim paketi cihazıma yükleyip sonra sistem güncellemelerinden seçip yüklesem sıkıntı çıkarmı varmı öyle bi özellik

Babayegaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Babayegaa
Cihazım
Xiaomi note 8 p
Konular
0
kardeş acaba miui 12 manuel olarak yüklüyebilirmiyim fastboost ve twrp işlemi yapmadan direk miui 12 betayi kurabilirmiyim paketi cihazıma yükleyip sonra sistem güncellemelerinden seçip yüklesem sıkıntı çıkarmı varmı öyle bi özellik
Reis bekle 1 2 haftaa daha sabret yükleme kendi gelicek zaten ya ki öyle twrp falan olmadan yükliyemezsin sıkıntılı işler ime uçurur sun yada başlangıç ta takılı kalır hiç girme en sağlıklısı bekle cihahın sağlam kalsın orjinal telefonda geldimi yaparsın güncellemeyi

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Reis bekle 1 2 haftaa daha sabret yükleme kendi gelicek zaten ya ki öyle twrp falan olmadan yükliyemezsin sıkıntılı işler ime uçurur sun yada başlangıç ta takılı kalır hiç girme en sağlıklısı bekle cihahın sağlam kalsın orjinal telefonda geldimi yaparsın güncellemeyi

aklımdan çıkmıştı benim cihazım pro değilde sana 2 tane sorum olacak kardeş miui 12 sana geldimi yada android 10 üstünemi kurulu acaba türkiyeye global olarak 8 prolar için güncelleme geldimi 2. sorum ise miui 12 diyelimki banada geldi acaba pile bir iyileştirme yapılırmı son olarak sistem uygulamaları güncelleyicileri yanında paket olarak gelirmi

Babayegaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Babayegaa
Cihazım
Xiaomi note 8 p
Konular
0
aklımdan çıkmıştı benim cihazım pro değilde sana 2 tane sorum olacak kardeş miui 12 sana geldimi yada android 10 üstünemi kurulu acaba türkiyeye global olarak 8 prolar için güncelleme geldimi 2. sorum ise miui 12 diyelimki banada geldi acaba pile bir iyileştirme yapılırmı son olarak sistem uygulamaları güncelleyicileri yanında paket olarak gelirmi
Aynen 10 üzerinden geliyor mıuı 12 ki bana da gelmedi daha.
sende ayarlar da sistem uygulama güncelleyici seçeneği olması lazım bro kontrol et foto attım bak
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Üst Alt