- Adım
- Eray
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 34
Mi flashla deniyorsanız o değil mi unlock ayrı bi uygulamaFlaşım benden yetkili bir hesap istiyor
Mi flashla deniyorsanız o değil mi unlock ayrı bi uygulamaFlaşım benden yetkili bir hesap istiyor
Mi flashla deniyorsanız o değil mi unlock ayrı bi uygulama
Mi flashla deniyorsanız o değil mi unlock ayrı bi uygulama
Rica ederim hocammerhaba bende note 8 cihazımı bu şekilde kurtardım. bu adımları teker teker burada paylaşan arkadaşıma çok teşekkür ederim.
H.kadioglu ya yönledireyim sizi HocamMerhaba hocam. SM710 işlemcili realme 3 pro cihazım hard brick oldu yanlış rom yüzünden. Qfil sahara fail hatası veriyor. Ses açma kısmaya basarak data kablosuyla pc ye bağlı iken fastboot görseli geliyor ve 6-7 saniye pc de qualcom 9008 olarak gözüküyor. Sizce edl moduna mı giriyor yoksa girmiyor mu? Test Point noktasına mı basmak gerek, internette bu modelin test point noktasını bulamadım. Günlerdir mefta oldum ya. Yardım edebilir misiniz veya başka birisine yönlendirebilir misiniz Merdanov
Hocam size mesaj atamadığım için yine buradan yazmak zorunda kaldım. Öğrendiğim kadarıyla qfil realme 3 pro yu desteklemiyor. Flash tool uygulamasıyla denedim yine olmadı. Hindistanlı servis telegramdan 15 dolar istiyor ve qfil in desteklemediğini söyledi. Hocam işlemciyi mi desteklemiyor sdm710 yoksa markayı mı desteklemiyor? QPST no phone connected yazıyor ancak qualcomm 9008 olarak da gözüküyor. Sizler sdm710 a mi flash tool ile mi flashlıyorsunuz?H.kadioglu ya yönledireyim sizi Hocam
Realme ile ilgili bişey diyemiyecem maalesef hocam hiç tecrübe etmedimHocam size mesaj atamadığım için yine buradan yazmak zorunda kaldım. Öğrendiğim kadarıyla qfil realme 3 pro yu desteklemiyor. Flash tool uygulamasıyla denedim yine olmadı. Hindistanlı servis telegramdan 15 dolar istiyor ve qfil in desteklemediğini söyledi. Hocam işlemciyi mi desteklemiyor sdm710 yoksa markayı mı desteklemiyor? QPST no phone connected yazıyor ancak qualcomm 9008 olarak da gözüküyor. Sizler sdm710 a mi flash tool ile mi flashlıyorsunuz?