Yardım redmi note 8 twrp

beytufener12

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
beytullah
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
kız arkadasım dün redmi note 8 almış 2000 liraya adamda buna güncellemeyi twrp den yapcan demiş göstermiş tabi bilmediği için kız arkadaşım almış ancak cihaz sıfır deil adam bunlara sıfır diye satmış bende redmi note 8 kullanıyorum ama güncellemeyi normal yapıyorum twrpyi nasıl kaldırırım tamamen nasıl ilk almış gibi yaparım güncellemeyi falan yapamıyor çünkü

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
kız arkadasım dün redmi note 8 almış 2000 liraya adamda buna güncellemeyi twrp den yapcan demiş göstermiş tabi bilmediği için kız arkadaşım almış ancak cihaz sıfır deil adam bunlara sıfır diye satmış bende redmi note 8 kullanıyorum ama güncellemeyi normal yapıyorum twrpyi nasıl kaldırırım tamamen nasıl ilk almış gibi yaparım güncellemeyi falan yapamıyor çünkü
Fastboot rom atilmasi gerekiyor bu konuyu bakın

Oyla:

beytufener12

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
beytullah
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu yapınca ilk günkü gibi olcak yani güncellemeleride telefonun kendisinden yapabilcemmi

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ekleme yapayım cihaz sıfır ve twrp varsa muhtemelen IMEI atılmıştır,ayarlardan sıfırlama yaparsanız IMEI silinecektir.
yıldız kare sıfır altı kare yazın arama yerine çıkan numarayı e-devlet IMEI sorgulamada kontrol edin farklı cihaz çıkarsa IMEI atılmıştır cihaza

Oyla:
Üst Alt