Yardım Redmi Note 8 TWRP Yükleme ?

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hindistan Stabil 11.0.5.0
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar telefonuma MiRoom atmak istiyorum. XiaomiTool ile hint romuna geçmiştim fakat denemek istiyorum. Bu konuda bilgim yok forumdan da youtube'dan da video izledim fakat anlamadığım nokta şu. TWRP yi tek tıkla yükleme aracı var birde tek tek sürücü yükleme olayı var. Şimdi ben direk tek tıkla TWRP yükleme dosyasını indirip telefonuma onu yükleyip direk MiRom'u atabilirmiyim ? Yoksa tek tek sürücümü yüklemem gerekli ? BL kilidi açmak için başvuruda bulundum 168 saat verdi. Yönlendirebilirmisiniz ?

Dipnot: Eğer işlem baya uzunsa BL Kilidi açma başvurumu nasıl iptal edebilirim ?

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Dün gece tek tek hepsine baktım YouTube dan video da izledim ama tam oturmadı kafama. İlk kez yapacağım için. Genede teşekkürler yardımınız için.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Dün gece tek tek hepsine baktım YouTube dan video da izledim ama tam oturmadı kafama. İlk kez yapacağım için. Genede teşekkürler yardımınız için.
Rica ederim işlem basit sadece biraz işlemlere bakın yorumlara forumda hazır olunca başlayın bir kere öğrenince kalanı çorap söküğü zaten

Oyla:
Üst Alt