Yardım Redmi Note 8 TWRP Yükleme ?

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hindistan Stabil 11.0.5.0
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar telefonuma MiRoom atmak istiyorum. XiaomiTool ile hint romuna geçmiştim fakat denemek istiyorum. Bu konuda bilgim yok forumdan da youtube'dan da video izledim fakat anlamadığım nokta şu. TWRP yi tek tıkla yükleme aracı var birde tek tek sürücü yükleme olayı var. Şimdi ben direk tek tıkla TWRP yükleme dosyasını indirip telefonuma onu yükleyip direk MiRom'u atabilirmiyim ? Yoksa tek tek sürücümü yüklemem gerekli ? BL kilidi açmak için başvuruda bulundum 168 saat verdi. Yönlendirebilirmisiniz ?

Dipnot: Eğer işlem baya uzunsa BL Kilidi açma başvurumu nasıl iptal edebilirim ?

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
168 saat dolduktan sonra Bootloader kilidini açın. Aynı işlemi yapınca kilit açılır ve telefon sıfırlanır.
Bootloader kilidini açmadan hiçbir işlem yapmayın. Cihazı brick edebilirsiniz ve servislik olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Bootloader kilidini açmak cihazı garanti dışı yapar.

Oyla:

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok garanti dışı kalıcağını biliyorum. Diyelim vazgeçtim BL kilidini açmaktan. Vazgeçme durumumuz oluyormu 168 saat dolmadan ?

Yok garanti dışı kalıcağını biliyorum. Diyelim vazgeçtim BL kilidini açmaktan. Vazgeçme durumumuz oluyormu 168 saat dolmadan ?
Bir sorum daha olacaktı. Bu süreyi beklerken telefonu kapat aç yapmamız süreyi etkilermi ?

Oyla:

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Yok süreyi etkilemez.
168 saat dolunca kendi kendine kilit açılmıyor. O süre dolunca siz kilidi açmak isterseniz kilit açma programına tekrar girip aynı işlemleri yapınca bu sefer süre vermez kilidi açar. Eğer süre dolduğunda siz kilidi açmak istemiyorsanız programa girip kilit açma işlemi yapmayın.
Yani kısaca süre dolunca isteğinize bağlı kilidi açmak.

Oyla:

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Teşekkür ederim. Birde twrp yi yüklemek için magisk şartmı ? Birde tek tuşla twrp yükleme aracı indirdim forumdan not 8 için. Oradan yükleyebilirmiyim twrpyi ?

Oyla:

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Teşekkür ederim. Birde twrp yi yüklemek için magisk şartmı ? Birde tek tuşla twrp yükleme aracı indirdim forumdan not 8 için. Oradan yükleyebilirmiyim twrpyi ?
Xiaomitool kullanarak twrp yukleyebilirsiniz basitce. Yukledikten sonra otomatik olarak twrp açılır ve internetten indirdiğiniz magisk dosyasini twrpnin install kismindan yuklerseniz twrp kalıcı olur.

Oyla:

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Xiaomitool kullanarak twrp yukleyebilirsiniz basitce. Yukledikten sonra otomatik olarak twrp açılır ve internetten indirdiğiniz magisk dosyasini twrpnin install kismindan yuklerseniz twrp kalıcı olur.
Teşekkürler kusura bakmayın kafanızı şişirdim dün baya araştırdım ama kafamda hala bazı sorular var. Magisk dosyası aradım Redmi Note 8 için fakat magisk sitesi hata verdi indiremedim oradan. XiaomiTool da magisk yüklemede var diye biliyorum oradan onuda yükleyebilirmiyim ?

Teşekkürler kusura bakmayın kafanızı şişirdim dün baya araştırdım ama kafamda hala bazı sorular var. Magisk dosyası aradım Redmi Note 8 için fakat magisk sitesi hata verdi indiremedim oradan. XiaomiTool da magisk yüklemede var diye biliyorum oradan onuda yükleyebilirmiyim ?
Şimdi tekrar baktım programa twrp magisk yükleme var bootloader kilit süresi dolduktan sonra o programdan geriye kalan tüm işlemleri halledebilirim galiba ? Twrp, Magisk, Unlock gibi. Eu rom mu tavsiye edersiniz Mi Rom mu ?

Son düzenleme:
Oyla:

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Xiaomitool içinde magisk yukleme secenegi de var ama twrp uzerinden yukle

Şimdi tekrar baktım programa twrp magisk yükleme var bootloader kilit süresi dolduktan sonra o programdan geriye kalan tüm işlemleri halledebilirim galiba ? Twrp, Magisk, Unlock gibi. Eu rom mu tavsiye edersiniz Mi Rom mu ?
Hocam unlocku kendi programiyla yapin. Twrpyi çok rahat bir şekilde xiaomitoolun son sürümüyle yukleyebilirsiniz. Magiski de indirin. Manager olarak değil az aşağısında zip indirme yeri var. O zipi twrpden yukleyeceksiniz install kismindan. Ben kendi cihazimda eu stabil rom kullanıyorum beta her hafta güncellendiği için sürekli 2gb dosya indirmek zor geliyor. Stabilden memnunum. Not: cihazın bl klidini açtığınızda cihaz sifirlanacak bilginiz olsun ona göre özel dosyalarinizi alin.

Oyla:

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Verdiğiniz magisk her telefona oluyor demi ? Benimki redmi note 8 de yanlış olmasın. Ben parça parça yazmayayım ne yapacağımı anlatayım siz bana ona göre bir yol gösterirseniz sevinirim. Unlocku mi unlock programıyla açtım. Telefona eu stabil rom yükleyeceğim. Bunuda Xiaomi toolv2 kullanarak yapacağım. Program otomatik olarak eu rom atarken twrp yüklüyormuş. Bu twrp kalıcı olurmu ? Kalıcı olmazsa tekrar twrp yüklemeden rom atarkenki yüklenen twrp yi kullanarak magiski yükleyip kalıcı hale getirebilirmiyim ? Kalıcı olmadığı durumdada sizin dediğiniz gibi programdan twrp yükleyip magiski yüklerim ama bu son aşamada sadece yüklediğim twrp telefonu sıfırlamaz değilmi, eu rom attıktan sonra yüklemem gerekirse tekrardan twrpyi. Birde persist dosyasını ben forumda gördüm onu yapmak ve twrpnin kalıcı olması için magisk yükleceğim.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Verdiğiniz magisk her telefona oluyor demi ? Benimki redmi note 8 de yanlış olmasın. Ben parça parça yazmayayım ne yapacağımı anlatayım siz bana ona göre bir yol gösterirseniz sevinirim. Unlocku mi unlock programıyla açtım. Telefona eu stabil rom yükleyeceğim. Bunuda Xiaomi toolv2 kullanarak yapacağım. Program otomatik olarak eu rom atarken twrp yüklüyormuş. Bu twrp kalıcı olurmu ? Kalıcı olmazsa tekrar twrp yüklemeden rom atarkenki yüklenen twrp yi kullanarak magiski yükleyip kalıcı hale getirebilirmiyim ? Kalıcı olmadığı durumdada sizin dediğiniz gibi programdan twrp yükleyip magiski yüklerim ama bu son aşamada sadece yüklediğim twrp telefonu sıfırlamaz değilmi, eu rom attıktan sonra yüklemem gerekirse tekrardan twrpyi. Birde persist dosyasını ben forumda gördüm onu yapmak ve twrpnin kalıcı olması için magisk yükleceğim.
hocam bu soruların hepsinin cevabı zaten forumda var twrp konusu açmışsınız normalde kapatılması gerek yönlendirme yapılıp ancak kapanmamış ona rağmen bütün cevapları virgülüne kadar hazır istiyorsunuz rica ediyorum lütfen foruma biraz bakının aradığınız her şeyi fazlası ile bulacaksınız iyi akşamlar

Oyla:
Üst Alt