- Adım
- Bilinmiyor
- Cihazım
- Bilinmiyor
- Konular
- 125
Teşekkürler hocamDiğer cihazlar içinde bu dosyayı paylaşıyor fakat hepsi için değil.
Teşekkürler hocamDiğer cihazlar içinde bu dosyayı paylaşıyor fakat hepsi için değil.
Orange kullanın rootta falan sıkıntı çıkarıyor bu twrpmiui12ye güncellemek istesem bu twrp flaşlar mı? (deneyimim yok)
fastboot moda alıp programı çalıştırın otomatik olarak yazılacak twrpdroid veya fastboot moduna almamız gerekiyor mu hocam?
Rica ederimTeşekkürler hocam.
Telefon sürekli twrp ekranda açılıyor. Dediğiniz dosyayı indirmek için tıklıyorum ama sanırım silinmiş, Hata veriyor.onun yerine OF_avb_patcher_mauronofrio.zip bu dosyayı paylaştı geliştirici twrp ve magisk yükledikten sonra tekrar twrpye atarsa bu dosyayı yükleyip boot olacağını söyledi
İnternetten aynı isimle dosya buldum, flashladım değişen birşey olmadı. Telefon halen açılmıyor. Ne yapabilirim ?Telefon sürekli twrp ekranda açılıyor. Dediğiniz dosyayı indirmek için tıklıyorum ama sanırım silinmiş, Hata veriyor.
Magisk uninstaller bul .zip şeklinde. TWRP moduna al Install ksımından .zip'i flashla.Telefon sürekli twrp ekranda açılıyor. Dediğiniz dosyayı indirmek için tıklıyorum ama sanırım silinmiş, Hata veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnternetten aynı isimle dosya buldum, flashladım değişen birşey olmadı. Telefon halen açılmıyor. Ne yapabilirim ?