hayır, veri şifreleme olur.miui 12.0.6 ve android 10 ile bu twrp uyumlu mudur ?
Buradan son sürümü indirdim zaten hocam. Bootloader kilidi açılınca kuracağım.hayır, veri şifreleme olur.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediradresinden güncel sürüm indirip onu yükleyiniz.
Eğer buradaki twrpleri kuruyorsan sürumleri eski olduğu için sorun çıkarıyor olabilir. Twrp'nin sayfasından Redmi Note 8 için son sürüm olan twrp'yi dene.Son 1 gündür redmi note 8 cep telefonuma twrp kurup eu rom yüklemek için yapmadığım kalmadı. Twrp yi ne zaman yüklesem ya telefon redmi ekranında gelip gitti yada direkt twrp ye girdi. Forum sayfasında bahsi geçen diğer twrpleri de kurdum ama bir türlü telefonu ayağa kaldıramadım. 2 defe mi tool ile fastboottan stock kurdum. ALLAH rızası için söyler misiniz nerede bir eksiklik yapıyorum. Wipe data cache, dalvik, data, vendor hepsini temizle yaptım. Yukarıdaki sayfalarda arkadaşların dediklerinin tümünü yaptım ama bir türlü custom rom kuramadım.
onu da denedim ama bir türlü olmadı. Telefonu fastboot moduna alıp adb devices deyip telefonu ekranda görüp fastboot flash recovery recovery.img deyip bu şekilde de twrp yükledim ancak yine aynı problemleri yaşadım. Telefon bu şekilde bootloopta kalınca, yani çözüm yolu bulamayınca mi flash tool ile stock rom kurdum.Eğer buradaki twrpleri kuruyorsan sürumleri eski olduğu için sorun çıkarıyor olabilir. Twrp'nin sayfasından Redmi Note 8 için son sürüm olan twrp'yi dene.
Telefonun bootloader kilidi açık mı? ADB driverları eksiksiz kurulu mu? Eğer bunların cevabı evet ise şuradakionu da denedim ama bir türlü olmadı. Telefonu fastboot moduna alıp adb devices deyip telefonu ekranda görüp fastboot flash recovery recovery.img deyip bu şekilde de twrp yükledim ancak yine aynı problemleri yaşadım. Telefon bu şekilde bootloopta kalınca, yani çözüm yolu bulamayınca mi flash tool ile stock rom kurdum.