Yardım REDMİ NOTE 8 the system has been destroyed

hocaoglu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
red mi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10
Telefon Modeli
redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefon güncelleme 11 indirdim yüklemek için resetlendiğinde geri gelmedi ve açılmadı reboot yaptım yine açılmadı en son system çöktü ne yapabilirim

postit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FATMA
Cihazım
Mİ 8
Konular
2
Telefon güncelleme 11 indirdim yüklemek için resetlendiğinde geri gelmedi ve açılmadı reboot yaptım yine açılmadı en son system çöktü ne yapabilirim
bende de aynı sorun oldu bilgilendirme yapabilir misiniz son durumu? telefon tamamen gitti veri-wifi komple yok :/

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
bende de aynı sorun oldu bilgilendirme yapabilir misiniz son durumu? telefon tamamen gitti veri-wifi komple yok :/
Yukarıda aynı sorunu yaşayan arkadaşlara verilen çözüm önerilerini dener misiniz? Her türlüsü anlatılmış

Oyla:

İbluelives

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 8
Konular
0
Fastboot giriyorsa stock fastboot romunu indirin ve mi flash ile Clear All Seçerek flashlayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi cihazınız unlock ise

Cihaz unlock hocam. Sonuçları yazarım

Oyla:

postit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FATMA
Cihazım
Mİ 8
Konular
2
Yukarıda aynı sorunu yaşayan arkadaşlara verilen çözüm önerilerini dener misiniz? Her türlüsü anlatılmış
hocam merhabalar, fastboot olayını bilmiyorum ve yanlış bir işlem yapmak istemiyorum, yardımcı olabilir misiniz? (bu arada cihazımın açılış ekranında "unlock" ibaresi çıkıyor)

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
hocam merhabalar, fastboot olayını bilmiyorum ve yanlış bir işlem yapmak istemiyorum, yardımcı olabilir misiniz? (bu arada cihazımın açılış ekranında "unlock" ibaresi çıkıyor)
Buradaki adımları uygulayın
Fastboot giriyorsa stock fastboot romunu indirin ve mi flash ile Clear All Seçerek flashlayın

Tabi cihazınız unlock ise
Uygulama bu :

Fastboot rom bu : ( Zip dosyasından dışarı çıkartın )

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
hocam üstteki linkten 64 bit mi flash uygulamasını indirip bilgisayara kurun. sonra aşağıdaki linkten romu indirin ve masa üstüne çıkarın zipten:

daha sonra mi flash uygulamasını açın telefonu fastboot moda alıp refresh e basın cihazınızı gördükten sonra Browse den indirdiğiniz romu gösterip flash a basın. aşağıda flash all seçili olduğundan emin olun

yaklaşık 450-500 saniye kadar sürecek yükeleme işlemi daha sonra finished yazınca telefon açılacak. biraz bekleyin bitince, açılmazsa kendiniz açın

Oyla:

postit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FATMA
Cihazım
Mİ 8
Konular
2
hocam üstteki linkten 64 bit mi flash uygulamasını indirip bilgisayara kurun. sonra aşağıdaki linkten romu indirin ve masa üstüne çıkarın zipten:

daha sonra mi flash uygulamasını açın telefonu fastboot moda alıp refresh e basın cihazınızı gördükten sonra Browse den indirdiğiniz romu gösterip flash a basın. aşağıda flash all seçili olduğundan emin olun

yaklaşık 450-500 saniye kadar sürecek yükeleme işlemi daha sonra finished yazınca telefon açılacak. biraz bekleyin bitince, açılmazsa kendiniz açın
Anladım hocam, indirme işleminden sonra deneyeceğim. sonuçları buraya yazarım. çok teşekkür ederim ilgi alakanız için.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Anladım hocam, indirme işleminden sonra deneyeceğim. sonuçları buraya yazarım. çok teşekkür ederim ilgi alakanız için.
rica ederim hocam. programı düzgün kurduktan sonra zaten ilgili driverlar da yükleniyor kurulumda. sadece ses kısma ve power ı basılı tutup fastboot moda alıp anlattığım şekilde flashlayın. en önemli konu sağ altta flash all seçeneği işaretli olsun ilk önce onu kontrol edin ki cihazın bl kilidi kapanmasın yoksa düzeltemezsiniz. sonucu bekliyorum

Oyla:
Üst Alt