Yardım Redmi Note 8 TGZ Uzantılı Romu Flashlayamıyorum

canersaglamw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Sağlam
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Sanayi Dalgıcı
Konular
3
Arkadaşlar merhaba. Kullanmış olduğum DOT Os Rom örtüşme sorunu yaşatıyordu sürekli hata alıyordum ve global romu geri kurmaya karar verdim recovery modda temizlik işlemlerini uygulayıp fastboot moda aldıktan sonra pc'm cihazı görüyor ADB Fastboot adlı programda adb devices komutuna da cevap veriyor ve pc me telefonu sorunsuz bir şekilde okutabiliyorum fakat iş flashlamaya geldiğinde cihazıma .tgz uzantılı dosyayı flashlayamıyorum çünkü dosyayı görmüyor program. Recovery modda kurmuş olduğum Lineage OS ve Arrow OS adlı romlarda da tepki alamıyorum tekrar beni recovery moda atıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bununla ilgili konu var zaten. Konudan devam ediniz:

Tgz dosyasından dışarı çıkartma yapmamış olabilirsiniz. Bu konuyla ilgili tüm sorularınızı ve sorunlarınızı yukarıdaki konudan yazınız.

c4apo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Apo
Cihazım
note 10 pro
Konular
0
peazip yükle tgz dosyasını klasöre cıkarmak için bende bulamadım kafayı yedim burdan bir arkadaş yazmış o bana vesile oldu bende sana peazip uygulaması indirmen lazım pcye

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
3
peazip yükle tgz dosyasını klasöre cıkarmak için bende bulamadım kafayı yedim burdan bir arkadaş yazmış o bana vesile oldu bende sana peazip uygulaması indirmen lazım pcye

4 yıl önceki konu bu. facepalm~~

Üst Alt