Yardım Redmi note 8 suya düştü

Yeego_06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hatırlamıyorum
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi note 8 telefonum su dolu kovaya düştü 3 saniye ya durdu ya durmadı hemen çıkardım tisortumle kuruladım ve müzik açtım 30 dk sonra kapandı şarja taktım (sarj) ekranı hızlı hızlı gidip geliyordu ve şarj olmuyordu 4 gün pirinç içinde beklettim sorun çözülmedi son olarak fön makinesi (uzaktan ve soğuk hava) ile kurutmaya çalıştım yine olmadı 2 gün daha pirinçte beklettim tekrar açılmadı son olarak ince bir çubuk ve pamuk ile şarj yerini kuruttum yine olmadı 15 dk boyunca durmadan telefonu salladım (şarj) ekranı yavaş bir şekilde gidip gelmeye başladı çözümü varmıdır yoksa garantiye yollayacağım garantiye girmediginide biliyorum kaç tl tutar acaba şimdiden teşekkürler

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Redmi note 8 telefonum su dolu kovaya düştü 3 saniye ya durdu ya durmadı hemen çıkardım tisortumle kuruladım ve müzik açtım 30 dk sonra kapandı şarja taktım (sarj) ekranı hızlı hızlı gidip geliyordu ve şarj olmuyordu 4 gün pirinç içinde beklettim sorun çözülmedi son olarak fön makinesi (uzaktan ve soğuk hava) ile kurutmaya çalıştım yine olmadı 2 gün daha pirinçte beklettim tekrar açılmadı son olarak ince bir çubuk ve pamuk ile şarj yerini kuruttum yine olmadı 15 dk boyunca durmadan telefonu salladım (şarj) ekranı yavaş bir şekilde gidip gelmeye başladı çözümü varmıdır yoksa garantiye yollayacağım garantiye girmediginide biliyorum kaç tl tutar acaba şimdiden teşekkürler
Hocam yapılmaması gereken her şeyi yapmışsınız :( Geçmiş olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Anakartı öldürmek için elinizden gelen her şeyi denemişsiniz. Suya düşen cihazı kullanmaya devam etmek, kapanan cihazı şarja takmak, sıvı teması olan cihazı içindeki sıvı ile bekletmek, pirinç gibi bir hurafeye güvenmek, fön makinesi tutmak, suyun ulaşmadığı yerlere ulaşması için cihazı sallamak, sonrasında tekrar şarja takmak... Geçmiş olsun.

Oyla:
Üst Alt