Yardım Redmi Note 8 Sürüm Düşürme Sonrası Telefon Açılmıyor

Genco33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Seyit
Cihazım
Redmi note9 pro
Konular
4
Sorununuzu çözer ama BL kilidini kapatmamaya özen gösterin. :)
Hocam çok teşekkürler verdiğiniz değerli bilgiler için. Son olarak bl kilidini kapatmamaya özen gösterin dediniz ya mi flash üzerinden stok romu atarken altta kutucuklar oluyormuş orada bl kilidi kapat diye seçenekte oluyormuş siz ona tiklamamami söylüyorsunuz galiba :))

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Hocam çok teşekkürler verdiğiniz değerli bilgiler için. Son olarak bl kilidini kapatmamaya özen gösterin dediniz ya mi flash üzerinden stok romu atarken altta kutucuklar oluyormuş orada bl kilidi kapat diye seçenekte oluyormuş siz ona tiklamamami söylüyorsunuz galiba :))
Forumdaki konuları takip edin yapın sorununuz kesin çözülür. Aynı hatayı bende almıştım fastboot tgz uzantılı romu mi flash üzerinden yükleyince düzeldi. BL Kapatmayın ve temiz kurulum yapın.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
"Flash All and Lock" veya "Clean All and Lock" diye bir seçecek olacak, onu seçmeyin. "Clean All/Flash All" seçeneğini seçin. :)

Genco33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Seyit
Cihazım
Redmi note9 pro
Konular
4
Hepinize ilginiz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Fakat bu benim beceriksizliğim ama mi flash üzerinden anlatılanları harfiyen yapmama rağmen flash tuşuna basınca hata veriyordu. Bende YouTube'dan bir video buldum .tgz uzantılı zip dosyasını çıkartıp içine birkaç dosya ekleyip bl kilidi ile alakalı dosyaları silip CMD üzerinden yüklemeyi yaptım. Sonuç olarak sorun çözüldü mutluyum.
YouTube da gördüğüm videonun linkini buraya ekliyorum. Bence yönetici abilerim bu videoyu sabitlerseler benim gibi yeni arkadaşların çok işine yarayacağını düşünüyorum. Hepiniz sağlıkla kalın iyi forumlar.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Üst Alt