Çözüldü Redmi Note 8 Spot Bootloader Kilidi açamıyorum

arif.celik56

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar. Redmi Note 8 Spot telefon bir sorundan dolayı hardbrick oldu ve bende miflash uygulamasını kullanarak yapmaya çalıştım ama sanırsam bootloader i kilitlemiş oldum. Şuan bootloader açmaya çalıştığımda sorunla karşılaşıyorum. Yapabileceğim birşey var mı ?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    130,2 KB · Görüntüleme: 19

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Daha önce Kilidi siz açtıysanız tekrardan açabilirsiniz eğe siz açmadıysanız yetkili hesap lazım

Oyla:

N3ron

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
MI 9 T PRO
Konular
1
Cihazın içindeki mi hesabıyla mi unlock a girdiğiniz mi hesapları farklı olduğundan hata veriyor hocam.
Hocam Merhaba SMS Doğrulayamadığım İçin Lütfen İletişim Adresi Bıraka Bilirmisiniz Özelden Size Ulaşmam Gerekiyor

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Oyla:

morpheus55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Tabi, Özel mesaj gönderdim
hocam benimde redmi note 8 pro telefonum var. büyük ihtimalle imei atıldıktan sonra bl kilidi kapatılmış ve ben kilidi tekrar açamıyorum. sizin bir çözümünüz olabilir mi?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
hocam benimde redmi note 8 pro telefonum var. büyük ihtimalle imei atıldıktan sonra bl kilidi kapatılmış ve ben kilidi tekrar açamıyorum. sizin bir çözümünüz olabilir mi?
Bootloader açılamaz eğer orjinal yedek yoksa fakat eğer cihaz açılmıyor this miui versiyon cant be installed hatası veriyor ise Türkçeye çevirebilirim.

Oyla:

morpheus55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Bootloader açılamaz eğer orjinal yedek yoksa fakat eğer cihaz açılmıyor this miui versiyon cant be installed hatası veriyor ise Türkçeye çevirebilirim.
hocam cihaz glabal redmi note 8 pro ve açılıyor sorun yok. rom miui global 12.0.3 kararlı. benim istediğim sadece bl kilidini açıp rom değiştirmek ama kilit açma yerine mi hesabını eklerken request parameter eror hatası veriyor hesap eklenmiyor. bunun yetkili hesap vs bir şekilde çözümü yok mu? telefona imeiyi ben atmadığım için orjinal yedek falan bende yok. aldığım yerde zaten bu telefonları toptan şekilde başka bir yerden getirtiyor yani bu işlemleri yapan insanada ulaşamıyorum.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
hocam cihaz glabal redmi note 8 pro ve açılıyor sorun yok. rom miui global 12.0.3 kararlı. benim istediğim sadece bl kilidini açıp rom değiştirmek ama kilit açma yerine mi hesabını eklerken request parameter eror hatası veriyor hesap eklenmiyor. bunun yetkili hesap vs bir şekilde çözümü yok mu? telefona imeiyi ben atmadığım için orjinal yedek falan bende yok. aldığım yerde zaten bu telefonları toptan şekilde başka bir yerden getirtiyor yani bu işlemleri yapan insanada ulaşamıyorum.
Malesef bootloader açamazsınız

Oyla:
Üst Alt