- Adım
- Ekir
- Cihazım
- Resmi note 8
- Konular
- 6
play filimler.tarayıcı.google duo gibi gereksiz uygulamayı silip yeniden baslatınca fasbot moduna geçiyor
Forumda silince sıkıntı çıkaran uygulama listesi var oraya bakarak sorunu cozebilirsinizplay filimler.tarayıcı.google duo gibi gereksiz uygulamayı silip yeniden baslatınca fasbot moduna geçiyor
veri kaybetmeden çözümü varmıdır hocamForumda silince sıkıntı çıkaran uygulama listesi var oraya bakarak sorunu cozebilirsiniz
Bildiğim yok.Keske silmeden önce okusaydiniz ya sağlık olsun dicez.Ama eğer foto felan varsa cihazı bilgisayara bağlayıp içinde ne varsa alınveri kaybetmeden çözümü varmıdır hocam
teşekkkürlerBildiğim yok.Keske silmeden önce okusaydiniz ya sağlık olsun dicez.Ama eğer foto felan varsa cihazı bilgisayara bağlayıp içinde ne varsa alın
bl kilidi açıksa twrp kurun cihazınızdaki romun aynısını atın cihaza tekrar wipe yapmadan veri kaybı olmadan açılır sistemplay filimler.tarayıcı.google duo gibi gereksiz uygulamayı silip yeniden baslatınca fasbot moduna geçiyor
hangi miui sürümünü kullanıyorsunuz ve hangi programla siliyorsunuzplay filimler.tarayıcı.google duo gibi gereksiz uygulamayı silip yeniden baslatınca fasbot moduna geçiyor
Mi11 di Google play den indirdim ismini hatırlamıyorum daha önce s7 de aynısını kullanmıştım yeni yazılım atmak zorunda kaldumhangi miui sürümünü kullanıyorsunuz ve hangi programla siliyorsunuz