Haber Redmi Note 8 Serisinin Küresel Satışları 30 Milyon Adedi Aştı.

Xiaomi Grubu Başkan Yardımcısı ve Redmi markasının genel müdürü Lu Weibing, Weibo'da Redmi Note 8 serisinin küresel satışlarının 30 milyon adedi aştığını duyurdu. Şirkete göre, Redmi Note 8 serisi ilk satış ayında 1 milyon adedi geçti. İki aylık satışların ardından 5 milyon adete ulaştı ve üç ay içinde bu seri 10 milyondan fazla sattı. Bu istatistikler, Redmi Note 7 serisinden iki ay daha hızlı olduğunu gösteriyor. Redmi Note 7 serisinin 10 milyon ünite işaretine ulaşmadan önce beş ay boyunca piyasada olduğunu hatırlatma fayda var.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

İlk beş ay içinde Redmi Note 8 serisi sevkıyatı 20 milyon adedi aştı. Note 8 serisi, 2019'un dördüncü çeyreğinde Canalys'in küresel cep telefonu satış sıralamasında listeye giren tek Çinli üreticidir. Ayrıca Bu etkileyici performanslar Xiaomi borsasında olumlu sonuçlar vermeye devam ediyor.

Kaynak ; -

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Bu satış başarısına rağmen hala ne android güncellemesi geldi ne de miui 12. Adam gibi stabil de değil. Hala bildirim çubuğundaki ikonları sağa sola kaydırırken takılıyor, tam ekran hareketlerinde takılıyor. İşlemci deyip geçiyorlar, bu kadar satış başarısını yakalamış cihaza da oturun adam gibi sürücü yazın bir zahmet.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Xiaomi Grubu Başkan Yardımcısı ve Redmi markasının genel müdürü Lu Weibing, Weibo'da Redmi Note 8 serisinin küresel satışlarının 30 milyon adedi aştığını duyurdu. Şirkete göre, Redmi Note 8 serisi ilk satış ayında 1 milyon adedi geçti. İki aylık satışların ardından 5 milyon adete ulaştı ve üç ay içinde bu seri 10 milyondan fazla sattı. Bu istatistikler, Redmi Note 7 serisinden iki ay daha hızlı olduğunu gösteriyor. Redmi Note 7 serisinin 10 milyon ünite işaretine ulaşmadan önce beş ay boyunca piyasada olduğunu hatırlatma fayda var.

İlk beş ay içinde Redmi Note 8 serisi sevkıyatı 20 milyon adedi aştı. Note 8 serisi, 2019'un dördüncü çeyreğinde Canalys'in küresel cep telefonu satış sıralamasında listeye giren tek Çinli üreticidir. Ayrıca Bu etkileyici performanslar Xiaomi borsasında olumlu sonuçlar vermeye devam ediyor.

Kaynak ; -

Elinize sağlık hocam

Satış adedini bu cihaz hak ediyor. Ama içerisinde ki yazılımı ne bu cihaz nede biz kullanıcılar hak ediyoruz :(

Elit Kobi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kubilay
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
Daha alalı 2 ay olmasına rağmen ghostscreen ile uğraşıyorum fiyatına değer mi bilmiyorum.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320

ikiekmekbimaltepe

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Not 7
Konular
418
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
RN8 olarak Bende de ghost screen var Ironsides hocam :))) ama çok dert etmiyorum ve parlaklığını düşük kullanmaya çalışıyorum :)

Aynı gün ikinci vaka. İnanın şok oldum. Bende iki adet var, ghost oluşmadı. Üstelik belki de 10 arkadaşıma bu cihazı aldırdım. Yine forumda da görememiştim. Demek ki Note 7 ile aynı kaderi paylaşıyoruz :( Geçmiş olsun.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Dediğim gibi çok dikkat çekici ve dert edilecek boyutta değil. Daha kendisi bilmiyor ama kıdem tazminatimi alınca aynısını anneme de alacağım :))

Aynı gün ikinci vaka. İnanın şok oldum. Bende iki adet var, ghost oluşmadı. Üstelik belki de 10 arkadaşıma bu cihazı aldırdım. Yine forumda da görememiştim. Demek ki Note 7 ile aynı kaderi paylaşıyoruz :( Geçmiş olsun.

Üst Alt