Yardım Redmi note 8 Samsung S3 Frontiner Bağlantı problemi

BTGRFK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ NOTE 10 PRO
Meslek
Grafik tasarım
Konular
12
Herkese Merhaba,

Başlıkta belirttiğim gibi Redmi note 8 pro kullanıyorum ve samsung gear s3 frontier akıllı saat ile çalıştırmak istiyorum.
Galaxy Wearable uygulamasını kurdum. Bu uygulama saatle eşleştirme yaparken 2 uygulama daha kurduruyor, onlarda tamam.
Saat tüm özellikleri ile çalışıyor. Arama, Watsapp dosya transferi vs. hepsi tamam.
Galaxy Wearable uygulamasını telefonumda kapatınca yada telefonumda bluetooth'u kapatınca tekrar açtığımda cihaz ile eşleşiyor ama artık bildirimler saate gelmiyor.
Yine görüşme,transfer vs yapabiliyorum ama bildirimler yok.
En az on kez telefondan uygulamaları kaldırım, saati sıfırladım çözüm olmadı. Tamamen telefonumu sıfırladım yine çözüm olmadı.
Başka xaomi telefonlarda denedim problemsiz çalışıyor ve sadece nedense benim cihazım da problem var.

Konu hakkında bilgisi olanlar bir yardım ederse çok sevinirim.

Teşekkürler.

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
Ben de gear s2'de sorun yaşamıştım, şu şekilde sorunu çözebildim,
Galaxy Wearable, Gear S Plugin ve Samsung Accessory services için : otomatik başlatma izni, pil tasarrufu tamamen kapalı, uygulama ve diğer izinler tamamen onaylı. Bunları yapmadan önce uygulamaları tamamen kaldırın sırasıyla tekrar yükleyin yeniden eşleşme yapın. Umarım bu şekilde çözülür

Oyla:

BTGRFK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ NOTE 10 PRO
Meslek
Grafik tasarım
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de gear s2'de sorun yaşamıştım, şu şekilde sorunu çözebildim,
Galaxy Wearable, Gear S Plugin ve Samsung Accessory services için : otomatik başlatma izni, pil tasarrufu tamamen kapalı, uygulama ve diğer izinler tamamen onaylı. Bunları yapmadan önce uygulamaları tamamen kaldırın sırasıyla tekrar yükleyin yeniden eşleşme yapın. Umarım bu şekilde çözülür
O işlemide çok denedim ama malesef çözüm olmuyor saatin şarjı bitip tekrar açıldığında yine aynı sorun

Oyla:

BTGRFK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ NOTE 10 PRO
Meslek
Grafik tasarım
Konular
12
Android 10 mu var şu an cihazda ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Android 10 mu var şu an cihazda ?
Ayrıca bildirim erişiminden hepsini kapa aç yapıyorum bazen düzeliyor bazen olmuyor çok saçmalıyor anlamış değilim saat bağlanıyor ama bildirim gelmiyor daha önceden de kopma sorunu vardı o bitti şimdi bu başladı şaka gibi

Oyla:

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
Hocam bende de Global Android 10'da sorun vardı. BL açıksa Android 9'a dönmenizi tavsiye edebilirim şu an Endonezya Android 9 kullanıyorum sorun yok.
Bundan önce Deodex Endonezya 10 ve MIUI Pro 10 kullanmıştım üçünde de sorun yok ancak Global stock 10 ROM'da ilk bağlantı kopması sonrası bir daha bildirim gelmiyordu.
Siz zaten bütün yolları denemişsiniz.

Oyla:

BTGRFK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ NOTE 10 PRO
Meslek
Grafik tasarım
Konular
12
Hocam bende de Global Android 10'da sorun vardı. BL açıksa Android 9'a dönmenizi tavsiye edebilirim şu an Endonezya Android 9 kullanıyorum sorun yok.
Bundan önce Deodex Endonezya 10 ve MIUI Pro 10 kullanmıştım üçünde de sorun yok ancak Global stock 10 ROM'da ilk bağlantı kopması sonrası bir daha bildirim gelmiyordu.
Siz zaten bütün yolları denemişsiniz.
BL Kapalı malesef neyse artık aç kapa aç kapa yapa yapa bağlantı yapıp şarj bitirmeden saati kullanmaya devam edeceğim şuan mesela bildirim gelmeye başladı Zaten şu nalet güncellemeyi yapıp Android 10 geçtiğimden beri telefon beynini yedi Birde Aşırı şarj soeunum vardı Android sistemi %64 falan kullanıyordu ona çözüm buldum şükür Google Chrome güncellemelerini kaldırdım telefon rahatladı resmen su gibi şarz yiyordu telefon

Oyla:
Üst Alt