- Adım
- HASAN BURAK
- Cihazım
- REDMİ NOTE 8
- Konular
- 0
Ben de çalışmadı telefon açılış ekranında kaliyodu yedek almıştım öyle açıldıÇalışıyor hocam
Ben de çalışmadı telefon açılış ekranında kaliyodu yedek almıştım öyle açıldıÇalışıyor hocam
hocam çalışması içim magisk yüklü olması lazımmiui 12 nin bütün romlarında çalıştı açılış uzun sürüyor ilk 5 dakika belkiBen de çalışmadı telefon açılış ekranında kaliyodu yedek almıştım öyle açıldı
Pil biraz daha iyi oluyor ama ahım şahım farkı yok. Yine de kurulabilir.miui 12 eu stable de çalıştıran varmı veya kullanan varsa batarya nasıl ??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sourge da en son 30-12-2020 güncellemesi gözüküyor ?
Hocam hangi rom icin dediniz, yani suanki eu stable 12 yuklesem sorun yaratirmiPil biraz daha iyi oluyor ama ahım şahım farkı yok. Yine de kurulabilir.
30 Aralık sürümünü kurdum. Bende bir problem olmadı hocam. Siz hangi sürümü kurdunuz?Kurduktan sonra wp den bildirimler geç geliyor haberiniz olsun.
20.11.25 için olanı hocam eski sürüm.30 Aralık sürümünü kurdum. Bende bir problem olmadı hocam. Siz hangi sürümü kurdunuz?
hocam aynı romu kullanıyoruz sanırım..deneyimiiz nasıl kernelde ? rom kerneline göre daha iyi batarya ve perfromasn veriyormu ? veya gördünüz bir hata ?30 Aralık sürümünü kurdum. Bende bir problem olmadı hocam. Siz hangi sürümü kurdunuz?