- Adım
- Merdan
- Cihazım
- Poco F5
- Meslek
- Mekanik
- Konular
- 149
Hayır şart değil hocamPeki bu ryzen yüklemek için illaki magisk kurmak şartmı
Hayır şart değil hocamPeki bu ryzen yüklemek için illaki magisk kurmak şartmı
Denemenizi tavsiye ediyorumMiroom 20.3.26 beta kullanıyorum, Ryzen kernelin hangi sürümünü tavsiye edersiniz?
Hangi sürümü hocam?Denemenizi tavsiye ediyorum
Son sürümHangi sürümü hocam?
ayarlar cihaz hakkinda cekirdek surumune bakin ryzen yazmalimagisk 20.3 vardı hocam bende direk flash ladım sıkıntı olurmu yada olup kernel olmadığını nasıl anlarım telefon açıldı orange fox tan flashladım
Telefon açılıyorsa sıkıntı olmazmagisk 20.3 vardı hocam bende direk flash ladım sıkıntı olurmu yada olup kernel olmadığını nasıl anlarım telefon açıldı orange fox tan flashladım
Cihazda magisk var ise 2. Kez yüklemek gereksiz, direk kernel yüklenebilir, bende öyle yaptım sorun olmadı.. En azından ben sorun yaşamadım..magisk 20.3 vardı hocam bende direk flash ladım sıkıntı olurmu yada olup kernel olmadığını nasıl anlarım telefon açıldı orange fox tan flashladım
yazıyor hocam teşşektürlerayarlar cihaz hakkinda cekirdek surumune bakin ryzen yazmali
çok teşekkür ederim hallettinm allah razı olsunCihazda magisk var ise 2. Kez yüklemek gereksiz, direk kernel yüklenebilir, bende öyle yaptım sorun olmadı.. En azından ben sorun yaşamadım..
Ayarlara girip telefon hakkında, tüm özellikler, çekirdek sürümü, orada yazar.
hocam bu soruyu 2. kez soruyorum ama eu beta 20.8.6 geçmeye değer mi yoksa global i mi bekliyeyimTelefon açılıyorsa sıkıntı olmaz