- Adım
- Merdan
- Cihazım
- Poco F5
- Meslek
- Mekanik
- Konular
- 149
Android 10 da çalışırmı bu hocam ??? Veya Q için olanı varsa link varmıdır aradım bulamadım
Önceki sürümün üstüne flaşladım, biraz sıkıntı çıkarttı. Redmi yazısında uzunca kaldı ve sonra rom başlangıcına geçti ama buradaki süre de aşırı sürdü. Sonra açıldı ama kilit ekranındayken ekran dondu. Geri DTBO ve Boot yedeğime döndüm, yine eskiden olduğu gibi Wifi açılmadı. EFS yedeğini de yükledim yine açılmadı. Ryzen kernel çok sorunlu hocam. İkidir bana yeniden rom yükletiyor.Konu Güncellenmiştir.
Yedekleri geri yüklerken sorun cikariyor hocam başka bir kernel flaşlasaydiniz keşkeÖnceki sürümün üstüne flaşladım, biraz sıkıntı çıkarttı. Redmi yazısında uzunca kaldı ve sonra rom başlangıcına geçti ama buradaki süre de aşırı sürdü. Sonra açıldı ama kilit ekranındayken ekran dondu. Geri DTBO ve Boot yedeğime döndüm, eskiden yine olduğu gibi Wifi açılmadı. EFS yedeğini de yükledim yine açılmadı. Ryzen kernel çok sorunlu hocam. İkidir bana yeniden rom yükletiyor.
Hocam ne bileyim ya. Bir daha Ryzen'a hayır.Yedekleri geri yüklerken sorun cikariyor hocam başka bir kernel flaşlasaydiniz keşke
Msmden memnun kaldım sadece özelleştirme ingilizce görsel hatalarda görmedim ben hocamHocam ne bileyim ya. Bir daha Ryzen'a hayır.
Bu arada AOSP rom kurmak istiyorum hocam da, MSM Extended dil ve görsel hatalar yüzünden hoşuma gitmedi. Denedikleriniz arasında en çok memnun kaldığınız AOSP hangisi? Onu kurayım bari.
Msmden memnun kaldım sadece özelleştirme ingilizce görsel hatalarda görmedim ben hocam
O boşluk Android 11 den eklendi hocam ve batarya simgeside ayarlanabiliyor önerim Crdroid deneyin derimDurum çubuğunda bildirimler arasında çok boşluk, görsel olarak düzeninin iyi olmamasından rahatsız oldum. En başta batarya simgesi diğer simgelere göre aşağıda kalıyor. Sinirimi bozuyor.
MSM dışında öneriniz var mı hocam?
Sağ olun hocam. Şimdi Chips kernel kurdum, düzeldi Wifi. Gece Pixel Experienceve CrDroid'i deneyeceğim.O boşluk Android 11 den eklendi hocam ve batarya simgeside ayarlanabiliyor önerim Crdroid deneyin derim
Rica ederimSağ olun hocam. Şimdi Chips kernel kurdum, düzeldi Wifi. Gece Pixel Experienceve CrDroid'i deneyeceğim.