Yardım Redmi Note 8 root

Keman13

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kenan
Cihazım
Mi 9,k20pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Miui 11
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar ben bu cihaza nasıl root atıcam farklı biseymi yapmam gerekiyor twrp den kuruyorum magiski twrp bootloopuna attıyor twrp den unroot yapıyorum çözülğyor magiskin 19.4 den 20.3 a na kadar her sürümünü denedim twrp nin 5 tane farklı sürümünü denedim orangefox ile bile dendedim sonra bir yabancı siteden gördüğüm DM verfity gibi bisey tam hatırlamıyorum onu kurdum bu sefer sonsuz boot screeni aldım her seyi slip stock rom flashladım en son olmuyor ben bu telefona root atamıyorum nasıl atıcağımı bilen varmı

Keman13

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kenan
Cihazım
Mi 9,k20pro
Konular
3
Tüm aşamaları doğru yaptığınıza emin misiniz
Evet twrp yi kurdum By Trabzonlunu tek tusla yükleme aracıyla sonra magiski twrp içinden seçip installa bastım ordaki hiçbir kutucuğa dokunmadım sonuç bu

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Evet twrp yi kurdum By Trabzonlunu tek tusla yükleme aracıyla sonra magiski twrp içinden seçip installa bastım ordaki hiçbir kutucuğa dokunmadım sonuç bu
Twrpden installe gelip ordan magiski seçip flash yaptıysanız sorun olmaması gerekiyor,flashladıktan sonra reboot-system yapmayı deneyin

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Hocam stock romda iseniz twrp den herhangi bir şey flaşladıktan sonra boot logoda kalmanız normal çünkü magiskten sonra lazy flasher da flaşlamanız gerek

Linki bıraktım deneyin ve görüşlerinizi bildirin

Oyla:

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
4
Hocam sonunda root yaptım:
Herşeye baştan başlamak için global 11.0.3.0 fastboot romu yükledim. (Siz burayı atlayabilirsiniz)
Telefon açılınca ilk kurulum ayarlarını yaptım.
Sonra Adb kodlarla TWRP yükledim. Bu adımdan sonra telefonu normal açmıyoruz. işimiz hep TWRP'de olacak.
Cihazı TWRP'de açtım ve kablo ile "Magisk 19.3 ve Disable Force Encryption Treble Zip" dosyalarını kablo ile telefona attım.
Sonra Wipe->Advanced Wipe->Cache seçip sildim.
İlk önce Disable Force Encryption Treble Zip dosyasını flashladım.
Sonra Magisk 19.3 flashladım. (Yeni sürüm sorunlu dendiği için yenisini denemedim.)
Enson Format data yaptım telefon açıldı tekrar ilk kurulum yaptım.
Magisk menüye geldi ama açılmıyordu. (Eski sürüm olduğu için sanırım.) Bende magisk7.5.1.apk üzerine yükledim ve açıldı. Şuan sorunsuz çalışıyor. Magisk güncelleme istiyor ama yeni sürümler problemli denildiği için güncellemiyorum.

Güncel sürümü de denedim olmadı. Magisk 19.3 ile oluyor. Bilgileriniz silineceği için yedek almayı unutmayın.

Oyla:

Keman13

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kenan
Cihazım
Mi 9,k20pro
Konular
3
Hocam stock romda iseniz twrp den herhangi bir şey flaşladıktan sonra boot logoda kalmanız normal çünkü magiskten sonra lazy flasher da flaşlamanız gerek

Linki bıraktım deneyin ve görüşlerinizi bildirin
hocam lazyflasheri denemistim çalısmamıstı ama sunu takip ederek yaptım
elebası7102 hocamın anlatığıyla aynı seye denk geliyor ama azcık daha farklı suan sorunsuz çalısıyor
hepinize yardımınız için tesekkür ediyorum sağolun

Oyla:
Üst Alt