- Adım
- Enver
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 0
Temizle / veriyi biçimlendir / yes yaz okeyleTwrp de işlem yapamıyorsanız mi flashtan fastboot rom atın. Gene rom atmak isterseniz orangefox deneyin isterseniz. Başka çözümlerde olabilir lakin benim bildiğim bu şekil.
Sonra reboot system yaptım ve düzeldi nihayet.Mi flash da olmamıştı...Aynı sorunu yaşayan arkadaslar bu şekilde yaparlarsa düzeliyor,sistem normal açılıyor sıfırdan tekrar kurulum yapıyorsunuz...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
temizle / veriyi biçimlendir / yes yaz okeyleArkadaşlar root yaparken magiski telefona yükleyemiyorum dolayısıyla twrpde gözükmüyor ne yapmam lazım. Pc üzerinden cihazın içine kopyalayamıyorum twrpde takıldı kaldı cihaz
Sonra reboot system yaptım ve düzeldi nihayet.Mi flash da olmamıştı...
Bütün gün twrp ile uğraştım.Redmi Note 8 twrp sorunlu.Cihazlarınıza yüklemeyin bence.Forumda da yardımcı olan çıkmadı telegram forumlarından bir arkadaş ilgilendi sağolsun...
Sorun çözüldü arkadaşım sağol ilgin için...Twrp de işlem yapamıyorsanız mi flashtan fastboot rom atın. Gene rom atmak isterseniz orangefox deneyin isterseniz. Başka çözümlerde olabilir lakin benim bildiğim bu şekil.
Son düzenleme: