Yardım Redmi Note 8 Root sonrası telefon açılmıyor

NedStark

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 105G
Meslek
ÖGG
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global V11.0.9.0
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Selam arkadaşlar Redmi Note 8 telefonuma dün saat 4 gibi twrp ile magisk indirip root attım sıkıntı yoktu herşey düzgündü başarılı bir sekilde attım. bu sabah kalktım telefonum açık mi logosu var kalmış öyle açılmıyor güç tuşuna basılı tuttum kapadım tekrar açtım mi logosu yani yazısı geliyor ama bekliyorum uzun süre açılmıyor. Fastboot moduna geçip root işlemini tekrar yapayım açılır belki dedim tekrar yaptım yine telefon açılmadı. mi yazısında duruyor öyle açılmıyor. Sonra az araştırdım bir videoda root attıktan sonra açılmazsa orjinal global rom indirin mi flash aracı ile yükleyin diye anlatıyor. Redmi Note 8 Global rom indirdim mi flash programı ile anlattığı gibi yaptım bu işlemden sonra telefon hiç açılmıyor. Telefonu güç tuşuna basıyorum açılmıyor mi yazısı dahi gelmiyor. Telefonun kendi recovery kısmını açayım diyorum güç tuşu ve ses açma tuşu ile yine tepki yok twrp gireyim diyorum fastboot açıp güç tuşu ve ses kısma basıyorum oda olmuyor fastboot logosuda gelmiyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun. Telefon ile beni arayıp veya özelden mesaj atarak numaranızı verirseniz bende sizi arayabilirim beni yönlendirerek yardımcı olabilirsiniz lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bilgisayara taktığında aygıt yöneticisinde gözüküyormu cihaz?

Oyla:

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Rootla bir alakası yok. miflashtool ile yazılım attıysanız ve cihaz yine açılmadı ise, donanımsal arıza oluşmuştur.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
ozaman arka kapak açılıp işlem yapılacak. açabilirmisiniz?

Oyla:

NedStark

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 105G
Meslek
ÖGG
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rootla bir alakası yok. miflashtool ile yazılım attıysanız ve cihaz yine açılmadı ise, donanımsal arıza oluşmuştur.
Donanımsal ne olabilir ki durduk yere bilemiyorum yüzde yüz donanımsaldır demek için ne yapılmalı telefoncuya felan mı göstermeliyim

Oyla:

Caniskooo1234266161

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
0
Selam arkadaşlar Redmi Note 8 telefonuma dün saat 4 gibi twrp ile magisk indirip root attım sıkıntı yoktu herşey düzgündü başarılı bir sekilde attım. bu sabah kalktım telefonum açık mi logosu var kalmış öyle açılmıyor güç tuşuna basılı tuttum kapadım tekrar açtım mi logosu yani yazısı geliyor ama bekliyorum uzun süre açılmıyor. Fastboot moduna geçip root işlemini tekrar yapayım açılır belki dedim tekrar yaptım yine telefon açılmadı. mi yazısında duruyor öyle açılmıyor. Sonra az araştırdım bir videoda root attıktan sonra açılmazsa orjinal global rom indirin mi flash aracı ile yükleyin diye anlatıyor. Redmi Note 8 Global rom indirdim mi flash programı ile anlattığı gibi yaptım bu işlemden sonra telefon hiç açılmıyor. Telefonu güç tuşuna basıyorum açılmıyor mi yazısı dahi gelmiyor. Telefonun kendi recovery kısmını açayım diyorum güç tuşu ve ses açma tuşu ile yine tepki yok twrp gireyim diyorum fastboot açıp güç tuşu ve ses kısma basıyorum oda olmuyor fastboot logosuda gelmiyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun. Telefon ile beni arayıp veya özelden mesaj atarak numaranızı verirseniz bende sizi arayabilirim beni yönlendirerek yardımcı olabilirsiniz lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
[/QUO
Arkadaşım telefonun eğer açılış durumuna geliyorsa bu durum yazılımdan kaynaklıdır ve fastboot moduna alabiliyorsan çözümü çok basit bilgisayarına öcelikle stock recovery i indir ve minimal adb fastboot u kur ve cihazı fastboot moduna al bu moddayken telefonu pc ye bağla telefona bu recovery i kur sorununun düzeldiğini göreceksin stock recovery link :

Oyla:

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Verdiğiniz dosya note 8 pro dosyası ayrıca arkadaş şu anda fastboota giremediğini de belirtmiş hiç bir şekilde tepki vermiyor cihaz

Oyla:
Üst Alt