- Adım
- Onur
- Cihazım
- Redmi Note 105G
- Meslek
- ÖGG
- Konular
- 5
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global V11.0.9.0
- Telefon Modeli
- Redmi Note 8
- Bootloader Kilidi
- Açık
Selam arkadaşlar Redmi Note 8 telefonuma dün saat 4 gibi twrp ile magisk indirip root attım sıkıntı yoktu herşey düzgündü başarılı bir sekilde attım. bu sabah kalktım telefonum açık mi logosu var kalmış öyle açılmıyor güç tuşuna basılı tuttum kapadım tekrar açtım mi logosu yani yazısı geliyor ama bekliyorum uzun süre açılmıyor. Fastboot moduna geçip root işlemini tekrar yapayım açılır belki dedim tekrar yaptım yine telefon açılmadı. mi yazısında duruyor öyle açılmıyor. Sonra az araştırdım bir videoda root attıktan sonra açılmazsa orjinal global rom indirin mi flash aracı ile yükleyin diye anlatıyor. Redmi Note 8 Global rom indirdim mi flash programı ile anlattığı gibi yaptım bu işlemden sonra telefon hiç açılmıyor. Telefonu güç tuşuna basıyorum açılmıyor mi yazısı dahi gelmiyor. Telefonun kendi recovery kısmını açayım diyorum güç tuşu ve ses açma tuşu ile yine tepki yok twrp gireyim diyorum fastboot açıp güç tuşu ve ses kısma basıyorum oda olmuyor fastboot logosuda gelmiyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun. Telefon ile beni arayıp veya özelden mesaj atarak numaranızı verirseniz bende sizi arayabilirim beni yönlendirerek yardımcı olabilirsiniz lütfen yardımlarınızı bekliyorum.