Yardım Redmi Note 8 Rom Yazdırma

KaanMutlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Mutlu
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Web Developer
Konular
12
Merhaba, redmi note 8 rom yazdırma için dosyaları sildim TWRP modda. Telefona rom dosyasını atabilmek için bilgisayara bağladım. Rom'u telefona sürüklediğimde çubuk dolmuyor, romu atmıyor. Ne yapmalıyım?

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
twrp modunda yeniden baslatin hocam o zaman atilabilir. twrp ekraninda reboot/ recovery yapin daha sora ekran geldiğinde dosyanizi atin

Oyla:

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
hocam tam olarak ne yapmak isterken, ne yaptiniz adimlari siralarmisiniz

Oyla:

KaanMutlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Mutlu
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Web Developer
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam tam olarak ne yapmak isterken, ne yaptiniz adimlari siralarmisiniz
Wipe,Advenced wipe girerek System,Vendor,Dalvik,Önbellek ve İnternal Storage yaptım. Sonra bilgisayara taktım ama Internal Storage kısmına romu sürüklüyorum, yüklemiyor.

Oyla:

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
hocam telefonu tekrar kapayip acmaniz lazim saydiginiz wiperileri yapmadan once romu aticaktiniz neyseki sorun yok reboot / recovery yapin daha sora telefon yeniden twrp modunda acilacak telefonu pcye bağlayin, pcde gorunen telefon simgesine yada telefon hafizasina tiklayin iceride twrp klasoru olacak romu onun içine surukleyip birakin yukleme bittikten sora twrp den install / twrp / romu secip alttaki swipe to confirm flash barini saga surukleyin rom yuklendikten sonra twrpnin kalici olmasini istiyorsaniz magisk kurun sonra ana ekrana gelip wipe / format data / yes yazip sag alttaki mavi kutucuga basip telefonu sifirlayin daha sora ana ekrana gelip reboot / system yapin gecmis olsun :)

Oyla:

KaanMutlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Mutlu
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Web Developer
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam telefonu tekrar kapayip acmaniz lazim saydiginiz wiperileri yapmadan once romu aticaktiniz neyseki sorun yok reboot / recovery yapin daha sora telefon yeniden twrp modunda acilacak telefonu pcye bağlayin, pcde gorunen telefon simgesine yada telefon hafizasina tiklayin iceride twrp klasoru olacak romu onun içine surukleyip birakin yukleme bittikten sora twrp den install / twrp / romu secip alttaki swipe to confirm flash barini saga surukleyin rom yuklemdikten twrpnin kalici olmasini istiyorsaniz magisk kurun sonra ana ekrana gelip wipe / format data / yes yazip sag alttaki mavi kutucuga basip telefonu sifirlayin daha sora ana ekrana gelip reboot / system yapin gecmis olsun :)
Yapmama rağmen herhalde pc'den kaynaklı birşey atamıyorum o bölüme. twrp diye bir bölümde yok.

Oyla:

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
hocam kabloda sorun olabilir yada pcden kaynaklida olabilir otg ile yapmayi deneyin hocam romu flash belleğe atin onuda telefona otg ile bağlayin ordan rom atin

Oyla:

ilyascetin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Telefonu twrp modunda yeniden başlatıp kabloyu farklı bir USB portuna takıp deneyin.

Oyla:

KaanMutlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Mutlu
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Web Developer