Yardım Redmi note 8 rom önerisi Acil !!

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bu konudaki yorumuma bakarak yükleme yapabilirsiniz: Yardım - İlk defa rom atıcam yardım edebilir misiniz?

Arrow veya crDroid kurabilirsiniz. Vanilla sürüm olmasını tavsiye ederim. Konuda bozuk link varsa yazın, doğru halini atayım. Tüm dosyaları indirdikten ve konuları tekrar tekrar okuduktan sonra işleme başlayın.

Maho5506

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MAHO5506
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Konular
1
Redmi Note 8'i yaklaşık 2 yıl kullandım, makineyi rom manyağı yapmıştım zamanında.
Miui arayüzü, pil ve performans olarak kesinlikle Miroom 20.3.26'dan daha iyisini deneyimlemedim. Tercih sizin.
Ancak, sürüm düşürmen gerekiyor, o yüzden dikkatli ol, bilmiyorsan da bilene sor, soruştur, araştır öyle yükle...
Link:
merhaba attığınız linkdeki romu indirdim , telefona nasıl yükleyeceğim yardımcı olur musunuz

uhalting

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Merhaba arkadaşlar, redmi note 8 cihazımda donma ve kasmalar yaşıyorum, şuan kullandığım MIUI sürümüm 12.5.3.0 RCOIDXM
Bootloader kilidim açık , performanslı akıcı hızlı pili iyi giden hangi romu önerirsiniz. Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Eğer bir custom rom yükleme fikrin varsa evolution x kullanabilirsin eğer hoşuna gitmezse klasik bir oneri olacak ama en iyi performans için lineage os kullana bilirsin bu iki romu da aynı telefonda kısa bir dönem kullandım ve bir sorunla karşılaşmadım.

Üst Alt