Yardım Redmi note 8 rom önerisi Acil !!

Maho5506

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MAHO5506
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, redmi note 8 cihazımda donma ve kasmalar yaşıyorum, şuan kullandığım MIUI sürümüm 12.5.3.0 RCOIDXM
Bootloader kilidim açık , performanslı akıcı hızlı pili iyi giden hangi romu önerirsiniz. Yardımcı olursanız çok sevinirim..

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27

Maho5506

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MAHO5506
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Costum rom hiç denemedim ama yüklemek isterim, nasıl güvenilir mi, banka uygulamaları felan yüklemek konusunda güvenilir midir mesela

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Costum rom hiç denemedim ama yüklemek isterim, nasıl güvenilir mi, banka uygulamaları felan yüklemek konusunda güvenilir midir mesela
rom geliştiricisine kefil olamam tabiki ama kendi telefonumda uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir sorun görmedim böyle geniş geliştirici kitlesi olan bir roma güvenirim ben
bu arada bir ailem den biri de redmi note 8 kullanıyor telefonla aşırı bir işi yok ama ister istemez orjinal romu artık kasma donma yapıyordu bu romu kurdum şu zamana kadar birşeyden sikayetçi olmadı sosyal medya whatsapp vs kullanır

Maho5506

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MAHO5506
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Konular
1
rom geliştiricisine kefil olamam tabiki ama kendi telefonumda uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir sorun görmedim böyle geniş geliştirici kitlesi olan bir roma güvenirim ben
bu arada bir ailem den biri de redmi note 8 kullanıyor telefonla aşırı bir işi yok ama ister istemez orjinal romu artık kasma donma yapıyordu bu romu kurdum şu zamana kadar birşeyden sikayetçi olmadı sosyal medya whatsapp vs kullanır
Ben oyun oynayan birisi değilim benim için banka uygulamaları felan akıcı olması önemli, o yüzden güvenilirliği aramam gerek. O yüzden sordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim sosyal medyayla ilgili pek problemim yok çok fazla kullanmıyorum zaten, benim için bazı banka uygulamaları önemli dediğim gibi, Telefonun arayüzü felan nasıl, ekran resmi atabilir misiniz merak ettim siz böyle anlatınca.

Son düzenleme:

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Merhaba arkadaşlar, redmi note 8 cihazımda donma ve kasmalar yaşıyorum, şuan kullandığım MIUI sürümüm 12.5.3.0 RCOIDXM
Bootloader kilidim açık , performanslı akıcı hızlı pili iyi giden hangi romu önerirsiniz. Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Bulabilirsen Miroom bu makinenin İsviçre çakısıdır 🤭

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Costum rom hiç kurmadım hangisi en güvenilirse onu kurup denemek isterim
Redmi Note 8'i yaklaşık 2 yıl kullandım, makineyi rom manyağı yapmıştım zamanında.
Miui arayüzü, pil ve performans olarak kesinlikle Miroom 20.3.26'dan daha iyisini deneyimlemedim. Tercih sizin.
Ancak, sürüm düşürmen gerekiyor, o yüzden dikkatli ol, bilmiyorsan da bilene sor, soruştur, araştır öyle yükle...
Link:

Maho5506

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MAHO5506
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Konular
1
Redmi Note 8'i yaklaşık 2 yıl kullandım, makineyi rom manyağı yapmıştım zamanında.
Miui arayüzü, pil ve performans olarak kesinlikle Miroom 20.3.26'dan daha iyisini deneyimlemedim. Tercih sizin.
Ancak, sürüm düşürmen gerekiyor, o yüzden dikkatli ol, bilmiyorsan da bilene sor, soruştur, araştır öyle yükle...
Link:
MIUI rom düşürme yapmayı biliyorum, ama senin dediğini nasıl yaparım bilmiyorum, yardımcı olur musun

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
MIUI rom düşürme yapmayı biliyorum, ama senin dediğini nasıl yaparım bilmiyorum, yardımcı olur musun
Benim dediğim farklı bir şey değil bildiğin yöntemle dene, sorumluluk size ait...

Üst Alt