RevOS 9.12.24 Sürüm Notları
sistem
yeni - 100'den fazla güncellenmiş ve geliştirilmiş gboard teması
yeni - Emojis iOS 13 ile OneUI yazı tipi eklendi
Optimize - Küresel olarak geliştirilmiş GPS
yeni - Tüm arayüz ve fabrika için OneUI sesleri
yeni - Herkes için parlaklık düzeltmesi
Fix - OTA güncelleyici bu sürümden tekrar kullanılabilir
Optimize - Daha fazla özelleştirme için Geliştirici Çin tarafından Daima AÇIK Ekran
yeni - Şimdi STABLE taban kullanıyoruz
Şuan bu romdayim ancak öyle bir ayar bulamadım.Optimize - Daha fazla özelleştirme için Geliştirici Çin tarafından Daima AÇIK Ekran çalışıyor mu çalışıyorsa miroom dan Hemen geçeceğim teşekürler
Optimize - Daha fazla özelleştirme için Geliştirici Çin tarafından Daima AÇIK Ekran çalışıyor mu çalışıyorsa miroom dan Hemen geçeceğim teşekürler
Bu denilen ayar ne oluyorBu cihazdan cihaza değişiklikler gösterebilir
AOD Yani Always On Display= Always On Display uygulaması, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda, açma tuşuna basmadan bildirimler almayı sağlayan siyah ekrana verilen isimdir. Şarj ömrünün uzun olması bakımından bu özelliğin var olması önemli ölçüde fark yaratmaktadır.Bu özellik yalnızca amoled ekranlı cihazlarda mevcuttur.Bu denilen ayar ne oluyor
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle bir özellik söz konusu değil yazılan changelogla bunun alakasi yokAOD Yani Always On Display= Always On Display uygulaması, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda, açma tuşuna basmadan bildirimler almayı sağlayan siyah ekrana verilen isimdir. Şarj ömrünün uzun olması bakımından bu özelliğin var olması önemli ölçüde fark yaratmaktadır.Bu özellik yalnızca amoled ekranlı cihazlarda mevcuttur.
Daima açık ekran ile aynı şey hocamBöyle bir özellik söz konusu değil yazılan changelogla bunun alakasi yok
İşte öyle bir şey yok icinde magisk yok icinde romun tarayici yok magisk kabul etmiyor zatenDaima açık ekran ile aynı şey hocam
Temiz kurulum yaptınız mı hocamİşte öyle bir şey yok icinde magisk yok icinde romun tarayici yok magisk kabul etmiyor zaten