Yardım redmi note 8 pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chimeratr01

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
crdroid 6.8
Telefon Modeli
redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
hocalarım selamlar.bugün crdroid rom kurmak için twrp attım.ilk başta yanlış oldu ve redmi yazısı gelip ardından kapanıp bir daha redmi yazısı geldi ve bu tekrar etti.bir hocamın açtığı konudaki gibi yaptım ve twrp kuruldu.tamamen wipe atıp kurdum ardından kurdum crdroid i fakat hala aynı.ne yapmam gerek?

chimeratr01

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Fön makinesi ile arka kapağı ısıtıp plastik ıspatula benzeri bir parça kullanarak kapağı açabilirsiniz. Bakın yine söylüyorum bu işlem çok riskli bir işlem kapağı kırabilirsiniz, kalıcı fiziksel bir hasar verebilirsiniz. Muhammed hocamın dediği gibi ya telefonsuz yada geçici bir telefon ila yolculuğa çıkın. İlle de yapacağım diyorsanız model adınızı yazarak internette arama yaparsanız söküp takılmasını gösteren videolar var. Geçmiş olsun ve bol şans.
teşekkürler hocam sağolun da.bataryayı çıkarmak için telefon tornavidaları gerekmiyor mu?veya yapıştırıcı falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon yarına çıkması imkansız gibi. Yolculuğa telefon olmadan çıkabilirsiniz.

Kapağı fön makinesi ile ısıtıp açın
ya hocam şimdi özeli açmak istemem ama babam sorar niye telefonu kullanmıyorsun falanda filan.yolculukta da bana arattırır.senin telefondan arasam olur mu diyemem yani.yolda 12 saat hocam şimdi ve geçici bir telefon yok maalesef.önceki huawei p9 lite yi de bu şekilde pert ettiğim için bunu aldık zaten.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
teşekkürler hocam sağolun da.bataryayı çıkarmak için telefon tornavidaları gerekmiyor mu?veya yapıştırıcı falan

Bataryayı çıkartmak için arka kapağı çıkarttığınız zaman kamera lenslerinin olduğu üste bölgedeki siyah plastik parçayı sökmeniz lazım. Bu işlem için de tabii ki tornavida ve plastik ıspatula gerekli. Herşeyi yaptıktan sonra kapı tekrar takmak için de illaki yapıştırıcı kullanmanız lazım bu da kapağa zarar vermeyen plastik yapıştırıcısı olmalı. note 8 pro sökme diye aratın, videoları izleyin.

ya hocam şimdi özeli açmak istemem ama babam sorar niye telefonu kullanmıyorsun falanda filan.yolculukta da bana arattırır.senin telefondan arasam olur mu diyemem yani.yolda 12 saat hocam şimdi ve geçici bir telefon yok maalesef.önceki huawei p9 lite yi de bu şekilde pert ettiğim için bunu aldık zaten.

Telefon pert olmuş felan değil. Bu sadece yazılımsal bir sorun, herkesin başına gelebilecek bir durum yani telafisi var. Ancak siz telefonu kendi başınıza yapmak için açmaya kalkarsanız o zaman o dediğiniz durumu yaşarsınız.

Oyla:

chimeratr01

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Bataryayı çıkartmak için arka kapağı çıkarttığınız zaman kamera lenslerinin olduğu üste bölgedeki siyah plastik parçayı sökmeniz lazım. Bu işlem için de tabii ki tornavida ve plastik ıspatula gerekli. Herşeyi yaptıktan sonra kapı tekrar takmak için de illaki yapıştırıcı kullanmanız lazım bu da kapağa zarar vermeyen plastik yapıştırıcısı olmalı. note 8 pro sökme diye aratın, videoları izleyin.

Telefon pert olmuş felan değil. Bu sadece yazılımsal bir sorun, herkesin başına gelebilecek bir durum yani telafisi var. Ancak siz telefonu kendi başınıza yapmak için açmaya kalkarsanız o zaman o dediğiniz durumu yaşarsınız.
yok hayır hocam siz beni yanlış anladınız.huawei p9 lite en son soft brick olmuştu fln onun için dedim.

hocam bir telefon tamircisine gitsem şu batarya sökme ve o kamera lenslerinin olduğu yeri çıkartabilir mi?hani bu araçlar maalesef evimde yok :/(bu arada hocam tokat merkezdeyim sizce var mıdır yani tamirci?)bir de hocam vodafone bayiler var onlar yapamaz değil mi?

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
yok hayır hocam siz beni yanlış anladınız.huawei p9 lite en son soft brick olmuştu fln onun için dedim.

hocam bir telefon tamircisine gitsem şu batarya sökme ve o kamera lenslerinin olduğu yeri çıkartabilir mi?hani bu araçlar maalesef evimde yok :/(bu arada hocam tokat merkezdeyim sizce var mıdır yani tamirci?)bir de hocam vodafone bayiler var onlar yapamaz değil mi?

Vodafone bayileri tamir işlemi yapar ama normal tamirciler gibi hemen yapıp vermez teknik servise yollar. Normal bir telefoncuya götürün sorun, rica edin. Ancak bu işlemleri yapsanız bile şunu anlamıyorum, bataryayı çıkarttınız vs sonrasında nasıl kurtarmayı planlıyorsunuz telefonu.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Vodafone bayileri tamir işlemi yapar ama normal tamirciler gibi hemen yapıp vermez teknik servise yollar. Normal bir telefoncuya götürün sorun, rica edin. Ancak bu işlemleri yapsanız bile şunu anlamıyorum, bataryayı çıkarttınız vs sonrasında nasıl kurtarmayı planlıyorsunuz telefonu.
Batarya çıkarma işlemi sonrasında telefon fastboot moduna girebiliyor bazen

Oyla:

chimeratr01

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
hocam bazen dediniz ya.içime bir korku bindi.ya fastboot a orada da giremezsem?yetkili hesap mı şart?win10 64 bit pc de driver da kurdum fakat 2 saniyeliğine gelip gidiyor.cidden şu an ne yapacağımı bilemedim elim kolum bağlı oturuyorum.

hocam bir de kuzenime falan da sordum.tokatta ben mesela hiçbirine güvenmem dedi.hocam benim bu telefonun şarjını 5-7 gün yerine bu akşam bitirme şansım var mı?telefon kapalı.ne yaparsam telefonun şarjı hızlı tükenir.örn.fön tut mu dediniz hocam aralıksız 4 saat boyunca yaparım hiç sıkıntı değil.yeterki telefon kurtulsun daha birşey istemiyorum.

Son düzenleme:
Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
hocam bazen dediniz ya.içime bir korku bindi.ya fastboot a orada da giremezsem?yetkili hesap mı şart?win10 64 bit pc de driver da kurdum fakat 2 saniyeliğine gelip gidiyor.cidden şu an ne yapacağımı bilemedim elim kolum bağlı oturuyorum.

hocam bir de kuzenime falan da sordum.tokatta ben mesela hiçbirine güvenmem dedi.hocam benim bu telefonun şarjını 5-7 gün yerine bu akşam bitirme şansım var mı?telefon kapalı.ne yaparsam telefonun şarjı hızlı tükenir.örn.fön tut mu dediniz hocam aralıksız 4 saat boyunca yaparım hiç sıkıntı değil.yeterki telefon kurtulsun daha birşey istemiyorum.
Hocam grupta bas bas bağırıyor insanlar RN8Pro için twrp vs için bilginiz yoksa bulaşmayın diye siz gidip herşeyi denemişsiniz olacağı bu yani anlamadığım noktada şu hadi telefonu keşfetmek istiyorsunuz muhammed540 ve kera706 hocamın konularını okusanıza anlamlandıramıyorum cidden neyse ki bir başkasına suç atmamışsınız bu da tatlı bir durum ama size ders olsun birdaha daha önceden yapılmamış şeyleri telefonunuza yapmaya kalkmayın sizin cihazınız mediatek işlemci ki anladığım kadarı ile yaşın da buradaki bazı insanlara nazaran küçük ve bu zenex hocamın yetkili hesap ile açacağı meblağı karşılayamayabilirsin dahi ki kapak açma vs muhabbeti için uğraşmışsın benden tavsiye size sanırım biraz fazla yazdım umarım anlayış gösterirsiniz teşekkür ederim...

Oyla:

chimeratr01

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Hocam grupta bas bas bağırıyor insanlar RN8Pro için twrp vs için bilginiz yoksa bulaşmayın diye siz gidip herşeyi denemişsiniz olacağı bu yani anlamadığım noktada şu hadi telefonu keşfetmek istiyorsunuz muhammed540 ve kera706 hocamın konularını okusanıza anlamlandıramıyorum cidden neyse ki bir başkasına suç atmamışsınız bu da tatlı bir durum ama size ders olsun birdaha daha önceden yapılmamış şeyleri telefonunuza yapmaya kalkmayın sizin cihazınız mediatek işlemci ki anladığım kadarı ile yaşın da buradaki bazı insanlara nazaran küçük ve bu zenex hocamın yetkili hesap ile açacağı meblağı karşılayamayabilirsin dahi ki kapak açma vs muhabbeti için uğraşmışsın benden tavsiye size sanırım biraz fazla yazdım umarım anlayış gösterirsiniz teşekkür ederim...
doğrudur hocam.yok hayır zaten kendim denemek istedim bundan önce lineage xiaomi.eu miui endonezya hindistan miui 12 miui 10 crdroid corvus ve hani son bi deodex denemek istemiştim xiaomitoolv2 ile kurdum bootloop a düştü fakat daha önce bootloop a düşen rom oldu ve hepsini halletim fakat ki gittim üstüne cfw twrp kurdum half brick te şuan.ayrıca sağolsun muhammed540 hocamın konuları ve yapacaklarıma yönelik talimatları için tekrar teşekkür ederim.ama işte ne kadar yüzme öğrenirsen bir yandan da o kadar boğulmayı öğrenirsin

forumda xiaomi toolv2 nin lafını açtılar bir deneyeyim dedim yoksa kurulum olayını biliyorum.sadece hem deodexi hemde xiaomitoolv2 ye olan merakım yüzünden oldu.ama bir daha asıl yoldan şaşmam.kestirme niyetine yollar adana hürriyet e çıkıyor resmen.

Oyla:

chimeratr01

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Deodex twrp ile kuruluyor. Rehberde yazılı nasıl kurmak lazım olduğu.
doğru hocam da.bu recovery romları wipe dedikten sonra bende mi sıkıntı avr bilmiyorum herşeye eksiksiz uymuştum fakat her seferinde recovery rom dan recovery e geçişte benim telefon bootloop a düşüyor

Deodex twrp ile kuruluyor. Rehberde yazılı nasıl kurmak lazım olduğu.
bu arada hocam hazır sizde gelmişken üsttekileri görmüşsünüz zaten.hocam pili telefon kapalıyken hızlı bitirebilmemin bir yolu yok mu?bataryayı sökebilecek alet edevat yok maalesef :/

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt