Yardım redmi note 8 pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chimeratr01

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
crdroid 6.8
Telefon Modeli
redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
hocalarım selamlar.bugün crdroid rom kurmak için twrp attım.ilk başta yanlış oldu ve redmi yazısı gelip ardından kapanıp bir daha redmi yazısı geldi ve bu tekrar etti.bir hocamın açtığı konudaki gibi yaptım ve twrp kuruldu.tamamen wipe atıp kurdum ardından kurdum crdroid i fakat hala aynı.ne yapmam gerek?

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Hocam dün rom fln attım sıkıntı yok ta şöyle bir şey farkettim.Magisk attım twrp attım açılırken redmi altında unlocked de yazıyor fakat geliştirici seçeneklerinde kilitli olarak görünüyor magisk hide yaptım ondan mı oldu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten bu cihazı bul diyordu orada da tedirgin oldum
Sizin artık biryere bakmanıza gerek kalmadı cihazı fazla kurcalamayın açılmış zaten cihaz unlocked yazıyor bl açılmıştır ki şayet açık olmasa twrpniz olmaz en iyisi siz fazla karıştırmayın cihazınızj

Oyla:

chimeratr01

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Sizin artık biryere bakmanıza gerek kalmadı cihazı fazla kurcalamayın açılmış zaten cihaz unlocked yazıyor bl açılmıştır ki şayet açık olmasa twrpniz olmaz en iyisi siz fazla karıştırmayın cihazınızj
Yok hayır hocam telefonda kilit kapalı olarak görünüyor ama twrp yi tekrar flashlamayı denedim oluyor valla benim yararıma oldu :D Ama hocam sebebini öğrenebilsem güzel olur

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Yok hayır hocam telefonda kilit kapalı olarak görünüyor ama twrp yi tekrar flashlamayı denedim oluyor valla benim yararıma oldu :D Ama hocam sebebini öğrenebilsem güzel olur
Magisk bootloader'in açık olduğunu sistemden gizler. Endişelenecek bir durum yok. Gayet normal bir durum

Oyla:

chimeratr01

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Netflix HD izlenebiliyor. L3 olursa izlenemez
Tamam hocam sağolun.Hocam birşey soracağım.Bu geliştirici seçeneklerinde yaptığımız işlemler yeniden başlatmada siliniyor onları nasıl sabitleyebiliriz?Hw bindirmeleri olayı oyun oynarken lazım hocam ama kapanıp duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam hocam sağolun.Hocam birşey soracağım.Bu geliştirici seçeneklerinde yaptığımız işlemler yeniden başlatmada siliniyor onları nasıl sabitleyebiliriz?Hw bindirmeleri olayı oyun oynarken lazım hocam ama kapanıp duruyor
Farklı program kursakta olur.Rootlu olsada olur hocam hiç fark etmez Yeter ki şunlar sabitlensin

Oyla:

chimeratr01

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Netflix HD izlenebiliyor. L3 olursa izlenemez
Hocam bir de farklı Roma geçtim diyelim.Özellikle de crdroid diyelim.Orada bir kaydedici var fakat kastırıyor hocam.Miui screen recorder ı deodex e kurabiliyorduk,Lineage veya buna kurmakta mümkün mü?

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam bir de farklı Roma geçtim diyelim.Özellikle de crdroid diyelim.Orada bir kaydedici var fakat kastırıyor hocam.Miui screen recorder ı deodex e kurabiliyorduk,Lineage veya buna kurmakta mümkün mü?
Hayır.
Geliştirici seçeneklerini kaydetmeyi bilmiyorum

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt