Soru Redmi note 8 pro

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Kaç saat ekran süresi alabilirim
Açıkçası ben bugün deli gibi oyun oynadım kafa topu 2 olsun mobile legends olsun şuanda şarjım %20lerde 9 saat ekran açık sürem var bu arada YouTube tan video da izledim :) sürekli WhatsApp ve Instagramdayım zaten. Gece yatarken %100 de bıraktığımda sabah kalkıyorum yine %100 arkanplan uygulaması yok çünkü çalışabilecek :) Google hizmetlermiş bilmem neymiş hepsi tweaklerle kernellerle bir şekilde durdurulmuş ayrıca görev yöneticisinden uygulamayı kapattığınız an direk kapanıyor :)

yusufmert89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
Mi9
Konular
5
Açıkçası ben bugün deli gibi oyun oynadım kafa topu 2 olsun mobile legends olsun şuanda şarjım %20lerde 9 saat ekran açık sürem var bu arada YouTube tan video da izledim :) sürekli WhatsApp ve Instagramdayım zaten. Gece yatarken %100 de bıraktığımda sabah kalkıyorum yine %100 arkanplan uygulaması yok çünkü çalışabilecek :) Google hizmetlermiş bilmem neymiş hepsi tweaklerle kernellerle bir şekilde durdurulmuş ayrıca görev yöneticisinden uygulamayı kapattığınız an direk kapanıyor :)
Dakikada% kaç düşüyor peki hiç hesapladinizmi

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Dakikada% kaç düşüyor peki hiç hesapladinizmi
Hocam onu hiç hesaplamadım o derece dikkat etmiyorum ya :D o derece dikkat etsem oyun oynamam o zaman rahat 15 16 saat ekran açık süresi alırım net.

yusufmert89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
Mi9
Konular
5
Hocam onu hiç hesaplamadım o derece dikkat etmiyorum ya :D o derece dikkat etsem oyun oynamam o zaman rahat 15 16 saat ekran açık süresi alırım net.
Bu bahsettiğiniz hangi rom buraya atarmisiniz 15 saat çok ilginç hocam yanlış anlamayın da hiç 15 saat alan görmedim ful film izlese alabilirde nebilim Instagram WhatsApp olsun bunlar genel kullanımda çok yeer

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Bu bahsettiğiniz hangi rom buraya atarmisiniz 15 saat çok ilginç hocam yanlış anlamayın da hiç 15 saat alan görmedim ful film izlese alabilirde nebilim Instagram WhatsApp olsun bunlar genel kullanımda çok yeer
Bilmiyorum hocam bi testini yapıp denemek lazım :) Rom linkini;

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Miui10 un son surumuydu o sürümden sonra miui11 gelmişti tam sürüm numarasını hatırlamıyorum ama deodex rom da yorumlara bakılırsa çok iyi. Ben garanti yüzünden deodex yükleyemiyorum daha 1 yıl 6 ay var;(

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Miui10 un son surumuydu o sürümden sonra miui11 gelmişti tam sürüm numarasını hatırlamıyorum ama deodex rom da yorumlara bakılırsa çok iyi. Ben garanti yüzünden deodex yükleyemiyorum daha 1 yıl 6 ay var;(
Benim de o kadar vardı garanti bozdum global sürümü leş olduğundan ve rootsuz kalmak susuz kalmak gibi geldiğinden direk rootladım bl kilidini açtım valla hocam :)

Üst Alt