Soru Redmi Note 8 Pro

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Arkadaşlar merhabalar,çok Xiaomi telefonu kullandim ve bunlar hep Snapdragondu,ilk defa Mediatek cihaz kullaniyorum forumda biraz araştirdim gerçekten rom root olaylari cok farkli,ben şuan bu alttaki surumdeyim. 3 4 gune kilidi açicam bana uygun root ve magisk surumunu burda paylasabilirmisiniz ? Ben gercekten ne yapacagimi bilmeden cihazi hard birick yapmak istemiyorum. Birde Xiaomi uygulamalarinin oldugu custom rom yuklemek istiyorum. Konuyla sizden desteklerinizi bekliyorum. Teşekkürler iyi forumlar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-05-17-17-34-800_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-12-05-17-17-34-800_com.android.settings.jpg
    209 KB · Görüntüleme: 22

Uzmankan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yavuz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
32
Size kac gün verdi acaba bootloader kilit acma basvurusu

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bunu kurunuz. Root kurulu geliyor

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Forumdaki uygun TWRP'yi yükledikten sonra ister global ister custom rom kullanın root olayı aynı. Güncel magisk zip dosyasını twrp üzerinden flashlayarak direkt root sahibi olabilirsiniz. Yukarıda deodex önerilmiş ama global 12.0.5 sürümü kişiselleştirme yapıldığında deodex romdan çok daha iyi çalışıyor.

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumdaki uygun TWRP'yi yükledikten sonra ister global ister custom rom kullanın root olayı aynı. Güncel magisk zip dosyasını twrp üzerinden flashlayarak direkt root sahibi olabilirsiniz. Yukarıda deodex önerilmiş ama global 12.0.5 sürümü kişiselleştirme yapıldığında deodex romdan çok daha iyi çalışıyor.

Hocam global dediginizin linkini alabilirmiyim ? En azindan sıkıntısız kurayim birde bu globalde Google uygulamalari ve Xiaomi arama mesajlar varmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu kurunuz. Root kurulu geliyor
Teşekkürler hocam

Miui 12 custom rom varmi peki ?

Birde cok soru sordum ama twrpde hangi sürümü kurmam gerekiyor ?

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Arkadaşlar merhabalar,çok Xiaomi telefonu kullandim ve bunlar hep Snapdragondu,ilk defa Mediatek cihaz kullaniyorum forumda biraz araştirdim gerçekten rom root olaylari cok farkli,ben şuan bu alttaki surumdeyim. 3 4 gune kilidi açicam bana uygun root ve magisk surumunu burda paylasabilirmisiniz ? Ben gercekten ne yapacagimi bilmeden cihazi hard birick yapmak istemiyorum. Birde Xiaomi uygulamalarinin oldugu custom rom yuklemek istiyorum. Konuyla sizden desteklerinizi bekliyorum. Teşekkürler iyi forumlar.
V11.0.7.0PGGMIXM diye bir sürüm ilk defa görüyorum,şimdi tekrar araştıracağım ancak bu sürüm yok diye biliyorum.
Rehber - Android 9/10 için Twrp+Root+Backup+Restore Bu TWRP+Root konusu,android sürümü 9 olan içini kuracaksınız.
Rehber - Redmi Note 8 Pro için All in One tool V3.2 Bu da benim aracım,manuel işlem olmadan bu cihaz için çoğu işlemi buradan yapabilirsiniz

Aynen dediğim gibi,11.0.7.0 diye bir versiyon yok?

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
V11.0.7.0PGGMIXM diye bir sürüm ilk defa görüyorum,şimdi tekrar araştıracağım ancak bu sürüm yok diye biliyorum.
Rehber - Android 9/10 için Twrp+Root+Backup+Restore Bu TWRP+Root konusu,android sürümü 9 olan içini kuracaksınız.
Rehber - Redmi Note 8 Pro için All in One tool V3.2 Bu da benim aracım,manuel işlem olmadan bu cihaz için çoğu işlemi buradan yapabilirsiniz

Aynen dediğim gibi,11.0.7.0 diye bir versiyon yok?
Valla hocam cihazi alali 2 3 gun oluyor bu versiyonda geldi MİXM global diye biliyorum ama yanlista biliyor olabilirim

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Arkadaşlar ben ilk once Rehber - Android 9/10 için Twrp+Root+Backup+Restore bu işlemi yapiyorum ardindan AspecTR hocamizin paylaştigi Rehber - Redmi Note 8 Pro için All in One tool V3.2 bu araçla Custom romu kuracam degilmi ? Peki deodex rom bu aracin icerisinde mevcutmudur yoksa ben kendimmi indirecegim ? Teşekkürler

Üst Alt