Soru Redmi Note 8 Pro Yazın ısınma sorunu

Sancarexp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Honor X9A
Meslek
Serbest çalışan
Konular
101
S.a Arkadaşlar Note 8 Pro Pubg Aşırı Şekilde ısınıyor ,Cihazın Kış Aylarına yakın çıktıgını Ve Yazın 35-40 Derecede Nasıl Bir Performans Vereceği Soru işareti , Yazın Aşırı Isınmadan dolayı Ghost Screen Veya Ekranda yanma Olabilirmi ,Sıvı Soğutma Özelliği Bunun önüne Geçebilirmi sizce

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
Benim fikrim yazın isinabilir ve ghost screen oluşmasında olabilir ama sıvı sogutmanin önüne geçeceğini zannetmiyorum tabiki herkesin fikri başkadır ama sivi soğutmayı o kadar da buyutmemek lazım diye düşünüyorum birde ben oyunları isinmamasi için bir tık ultra değilde yüksek de oynama taraftarıyım yada orta ama bazı ayarları yüksek yapmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz .

Oyla:
S

Silinen üye 107783

Guest
Ben akıcı-aşırı olarak oynuyorum öyle aman aman bir ısınma olmadı şimdiye kadar.

Oyla:

Sancarexp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Honor X9A
Meslek
Serbest çalışan
Konular
101
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim fikrim yazın isinabilir ve ghost screen oluşmasında olabilir ama sıvı sogutmanin önüne geçeceğini zannetmiyorum tabiki herkesin fikri başkadır ama sivi soğutmayı o kadar da buyutmemek lazım diye düşünüyorum birde ben oyunları isinmamasi için bir tık ultra değilde yüksek de oynama taraftarıyım yada orta ama bazı ayarları yüksek yapmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz .
Mesela Pubg,yi Mi 9Se Kendi desteklediği ayarlarda oynarken (HD/ Gölgeler Açık/ Yüsek kare hızı ) 1-2 saat araklıksız oynasamda ısınma Sorunu yok , Ama Note 8 Proda arkadaşın telinde oynarken Rahatsız edici şekilde ısıniyor ,burada İşlemcinin Rolüde olabirmi Mediatek ve Snapdragon

Oyla:

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
Mesela Pubg,yi Mi 9Se Kendi desteklediği ayarlarda oynarken (HD/ Gölgeler Açık/ Yüsek kare hızı ) 1-2 saat araklıksız oynasamda ısınma Sorunu yok , Ama Note 8 Proda arkadaşın telinde oynarken Rahatsız edici şekilde ısıniyor ,burada İşlemcinin Rolüde olabirmi Mediatek ve Snapdragon
Aynen tam olarak snapdragon işlemci yazılımsal desteği güzel ama mediatek işlemci yeni yeni canlandigindan dolayı biraz geride ondan dayı bu tür isinmalar normal önemli olan ilerde işlemcide fazlaca kayıp yaşamayalım yeter

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Ben Pubg'de hiç sıkıntı çekmedim full ayarlarda idi. Isındığını hatırlamıyorum

Oyla:

Bhll

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Behlül
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
15
Bende pubg oynarken ısınma problemi yaşamaya başladım cihazı ilk aldığım zamanlarda oyundan iken bildirim çubuğunda kar tanesi simgesi çıkardı şimdi o yok aktif edebilir miyim tekrar ayarlarda aradım ama bulamadım cihaz poco x3 pro

Oyla:

emre012

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
5
Ben bir de adana da yaşıyorum.. Sen düşün.
Evil lands oynuyorum, ve çöp grafiklerde oynuyorum (orta ayarlarda) ama yinede 10.dk dan itibaren elimde alev topu tutuyorum sanki. Aldığıma bin pişman oldum, verimli performans olmadığı sürece istediği kadar işlemcisi şusu busu güçlü olsun, +45 derece bir sıcaklık, hiç bir telefon için hiç bir şekilde normal kabul edilemez. Risk değil, bizzat tehlikenin ta kendisiyle oynuyoruz. Bu telefonu oyun oynamak için değil menüde gezinmek ve uygulamaları kullanmak için yapmışlar resmen. En dandik oyunda bile alev gibi ısınıyor.

Huawei P Smart 2019 da da aynı ayarlarda oynuyordum ve 3 saate yakın aralıksız oynadığım zamanlar oldu, yine de bu dereceye ulaşmadı.
Sorunun kaynağı nedir bilmiyorum, belki yazılımsal belki donanımsal ama kullanıcıyı oyun konusunda asla memnun etmeyen bir cihaz. İlk fırsatta zararına da olsa satıp daha kaliteli bir cihaz alacağım.

Oyla:
Üst Alt